Reklama

Reklama

Pěst Ježíšova

(festivalový název)
  • Španělsko Fist of Jesus
Krátkometrážní / Komedie / Horor / Akční
Španělsko, 2012, 15 min

Obsahy(1)

Ježíš je vždy připraven podat pomocnou ruku těm, kdo ji potřebují, existují však i jiní. Ti, kteří zakusí jeho pěst. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (122)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Výborná ujetá šílenost o tom, jak oživování z Ježíšových rukou nemusí dopadnout tak úplně dobře, protože z toho vznikne něco nečekaného. Ale nebojte, pokud má Ježíš po ruce dost ryb, hravě vás z toho s přispěním Jidáše dostane. Neskutečná šílenost, která ale musí pobavit každého fanouška béčkových ujetostí a blbin. ()

NeverEver 

všechny recenze uživatele

Kazdy musi nekde zacinat:-) Az budou mit kluci sikovni k dispozici poradny namet, opravdove triky, milionovy rozpocet ... bude se opravdu na co tesit. A ja si ted jdu koupit nejakou tu rybicku... clovek ani buh nikdy nevi, kdy se mu nejaka ta rybicka muze hodit..-) 4* (i za ten super prakticky tip, ze se nema krisit objesenec, kdyz jeste visi:-)))) ()

Reklama

iolaos 

všechny recenze uživatele

Dle rejtingu zrejme nejpovedenejsi short splatter od digitalniho španělskeho dua Muňoz - Cardoba. Kompletni vykradacka stareho An Apple Eateru zahalena do stokrat technicky lepsiho kombiné.. , v porovnani s maskami v jejich mladším Brutal Relaxu je to o krapanek horsi, avsak natoceno je to hezky.. Krvava jednohubka, ktera chutna. ()

Kali4 

všechny recenze uživatele

Ježíš má tisíc tváří a toto je jedna z mnoha. Jsem veliký fanoušek Ježíše, především toho jistého pana Ježíše, který utekl z kříže za ženskou a živností. Páč je těžké kráčet ve stopách toho velkého Pana Ježíše, jak jistý chlápek pocítil na vlastní kůži. Tenhle pan Ježíš se naopak nebojí vzít pořádně za práci a dokazuje, že to umí nejen se dřevem, ale i s rybou, a to na sto způsobů. Zároveň coby šikovný pracant a všeuměl názorně prezentuje, že nejsme prach, ale maso, krev a podkožní tuk. Zkrátka co člověk, to unikát, a co unikát, to laskomina. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Máš rád piraně? Tak na!" ,,Zombie Římané, zombie kovbojové...uáááááááááááá!" Musím zde použít sprosté slovo, nelze jinak: Tohle je fakt prdel! Ježíš učiní zázrak - stvoří armádu zombie. A jak s ní zatočit, když jedinou svatou věcí po ruce je ryba? Tohle mohlo vzniknout snad jen v kdysi přísně katolickém Španělsku, jehož inkvizice si vydobyla nehynoucí slávu po celém světě. Je to blbina, ale mě pobavila... ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama