Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe a Bambini patří na Divokém západě k pěkným výlupkům, málokdo ale tuší, že oba psanci jsou ve skutečnosti bratři. Když se pak po letech konečně sejdou v domě své máti, musejí odpřisáhnout, že se o sebe navzájem postarají. Bambini dostane za úkol naučit lenivého karbaníka Joa pořádnému řemeslu jako je přepadání dostavníků nebo krádeže koní a Joe má zas tahat své prchlivého bratra z problémů. A protože každý přistupuje ke svěřenému úkolu po svém, zamotá se sourozenecká dvojice do složitého plánu s převleky za vládní agenty a podivnou misií, kde mniši místo rozhřešení rozdávají monokly... Ve volném pokračování bláznivého westernu Pravá a levá ruka ďábla (1970) se opět sešlo herecké duo Bud Spencer a Terence Hill pod režijní taktovkou Enza Barboniho. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (200)

Šandík 

všechny recenze uživatele

Za mě, o fous lepší než Pravá a levá ruka ďábla. Některá místa sice poněkud slabší, jiná ovšem výtečná. Samozřejmě nesmíme tenhle film chápat a hodnotit jako western, neboť je to čirá komedie se vším všudy. Například skvělý vtípek s fazolemi na začátku, scéna s hodinami, s uvízlým vozem, přepadení na zkoušku atp atd... Celkový dojem: 70% ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěnější a přímočařejší pokračování osudů Bambina a Trinityho zastihlo oba herce v nejlepší formě, ovšem o scénáristech se to už říct nedá. Poměrně brzy začne tempo vyprávění povolovat a monstrózní závěrečná bitva dokonce zavání nudou. Světlých momentů by se sice pořád našlo dost, žádný z nich ale nemá na úvodní krádež fazolí:-) ()

Reklama

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná, sice primitivní, ale milá komedie bez nároku na vyšší cíle. Kupodivu nevadí ani dabing, hlavně pan Záhajský je dobrý. Film asi nebude nominován na Oscara, ale zábava je zaručena, a protože já jsem jen plytký konzument, dávám tři a půl, bez debaty… Mimochodem by mne velmi zajímalo, jak by ti co určují názvy filmů (nepřekládají - určují) vysvětlili název filmu, když v jiném dabingu se hrdinové jmenují zcela jinak. To by se podle nich asi film jmenoval "Malý unavený Trinity" 2013071511315tns.Nova Cinema--------Souhlas s předchozím komentem. Další klasika od známé herecké dvojky. Domnívám se, že z westernové série asi nejlepší. Chtělo to opepřit větší akčností. 2015022410701/10709 ()

janek85 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je jeden z mých oblíbenějších westernů, i když jsem jich viděl málo, protože mě vůbec nebaví, ale dobrým westernem byl Mé jméno je Nikdo a taky ušlo Podivné dědictví. Mně tohle jako pravý western nepřišlo, spíše jako špagety western. Malý unavený Joe se velice podobá svým dějěm a scénami filmu Mé jméno je Nikdo, ale Mé jméno je lepší, má lepší, legračnější scény a celkově je lepší. U Joa se mi líbily role, Bud Spence a Terence Hill, to jsou špičkoví herci, opět nezklamali. Ve filmu se taky objevují bitky, jež jsou skoro v každém filmu se Spencerem a Hillem.. Taky byla nádherá hudba. Ve většině westernů je vždy vynikající hudba, obzvlášť ve Vinetouovi. Jak to celé schrnu, tak Joe mě nezklamal. 72% ()

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Tento film je pro mě vlastně nejkultovnější ze všech filmů této dvojky . Sálá z něho westernová a příjemná atmosféra ,tak jako z žádného jiného . Herci výborní , režie skvělá , scénář vynikající , hudba výborná , takže nevím , co si chcete přát víc ? ( možná trochu zkrácení závěrečné scény , ale to je detail) 90%!!! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Scéna, ve které Trinità a Bambino obědvají v restauraci, nebyla předem napsána. Režisér Enzo Barboni jen zvolal “akce“ a Bud Spencer a Terence Hill improvizovali. (Stocki)
  • Ve východním Německu byl film uveden pod názvem “Der Kleine und der müde Joe“ a v západním Německu pod názvem “Vier Fäuste für ein Halleluja“. V Americe potom jako “Trinity Is Still My Name“. (Stocki)
  • Natáčelo se v Itálii, v oblasti Abruzzo, konkrétně v okolí náhorní planiny Campo Imperatore v provincii L'Aquila. (Stocki)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama