Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Keď som bol malý chalanisko, tak som mal taliansku dvojicu Bud Spencer (Carlo Pedersoli) a Terence Hill (Mario Girotti) rád. Vždy som sa tešil na tie ich akčné facko komédie. Teraz sa už na ich filmy pozerám okom dospelého cynika, ktorý má toho hodne napozerané. Takže mnohé ich tituly, ktoré ma v mladosti vedeli dobre pobaviť ma dnes už nudia. Tak je to i v prípade snímku "Superpolicajti z Miami" (Miami Supercops), ktorý v roku 1985 natočil režisér Bruno Corbucci. Floridské dobrodružstvo Buda Spencera a Terence Hilla ma už moc nebaví. ** ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ovela horsia ako bezdejova Spencer/Hillovka plna bitiek je detektivna Spencer/Hillovka prakticky bez humoru a s minimom bitiek. A aj tych par nestoji za nic. Bud pôsobi dost unavene a tak len pakrat niekoho placne po hlave a Hill nepredvedie ziadny akrobaticky prvok a nezmohne sa tiez na nic len na par pästi do zaporakovho xichtu. Fakt mizeria. Bud ani Hill nikdy neboli extra herci, aby utiahli serioznu detektivku a ani pripad vrazdy, ktory vysetruju nie je zaujmavy. Tento film dokazuje, ze bol najvyssi cas, aby sa cesty Spencera a Hilla rozdelili a skusili nieco nove. 3/10. ()

Reklama

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Spencer a Hill jako superpolicajti. Kriminálka, která až na pár zábavných momentů nijak nenadchne. Nutno dodat, že bitky slabé a krátké, finální přestřelka až trapná. Miluji filmy dvojky Spencer a Hill, nicméně tento se mi vůbec nelíbil. "Zapoměl jsem peněženku, zaplať pak ti to vrátím." - 30%. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Dnes již téměř klasika s legendární dvojicí. Doporučuji ke zhlédnutí všem, zejména těm, kteří si libují v krvácích a dalších nesmyslných násilnostech. Tento snímek taky není žádné velké umění, ale je to pohodový film k pobavení, když si divák chce odpočinout a zapomenout na každodenní starosti. A právě k tomu by tyto filmy měly sloužit a proto dávám 4*. ()

eFOXsize 

všechny recenze uživatele

Trochu smutně musím přiznat, že v rámci Spencer/Hill komediálních snímků je tento o poznání slabší. Ač většinou píšu, že je lhostejno jaká je s nimi zápletka, tady to nezachraňuje obvyklá dávka humoru a pohody, protože mi to tu v obyklé míře chybí. Asi to souvisí s očekáváním, které to nesplnilo. Nicméně, nebyl to špatný film. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně na začátku přestřelky ve skladišti, kdy si indián Charlie svléká košili a ukazuje, že pod ní má prostřílenou vestu, má v ní kulky i s nábojnicemi. (Stejšn)
  • Při velké automobilové honičce při cestě na zápas amerického fotbalu na záběru z kamery uvnitř auta zatáčí auto doleva, při dalším záběru z kamery v křižovatce se ale vytáčí doprava. (PX)

Reklama

Reklama