Reklama

Reklama

Všechny cesty vedou do hrobu

  • USA A Million Ways to Die in the West (více)
Trailer 2

Albert (Seth MacFarlane) se protlouká jako nepříliš úspěšný pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise (Amanda Seyfried), které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna (Charlize Theron) a nejen že trefí deset terčů z deseti, ale navíc má s Albertem svatou trpělivost a nezdolné odhodlání ho to taky naučit. Pro Alberta je „studium střelby" životně důležité, protože se porafal s kníratým objevem (Neil Patrick Harris) své bejvalky a velmi neuváženě ho vyzval na souboj. Vyhráno ale mít nebude, ani když náhodou vyhraje. Anna, která pro něj má čím dál větší slabost, je totiž stále ještě vdaná za nejproslulejšího pistolníka široko daleko (Liam Neeson). A tomu se rodící se vztah mezi vlastní ženou a ovčákem pochopitelně vůbec nezamlouvá. (CinemArt)

(více)

Videa (42)

Trailer 2

Recenze (819)

boshke 

všechny recenze uživatele

Celkem silné zklamání. Ač s přihlédnutím k současné úrovni Family Guye se možná ani není čemu divit a Seth by se jen ještě chvilku rád povozil na vlně své slávy a vydojil ještě nějaké ty chechtáky. Dvě hvězdy za Liama, Charlize, camea a pár dobrých vtipů. Seth chudák zoufale neumí hrát a humor a vůbec celý "příběh" je tak smutně slaboučký a bezpohlavní. Nejvíc je mi líto Patricka Harrise. Je ještě k pochopení, že ho dejme tomu štve, že je proslavený jednou rolí, jednou postavou. Opravdu si ale myslí, že se z této škatulky vymaní tím, že přijme roli ve filmu, kde tu roli hraje jen pod jiným jménem a dokonce opakuje svoje hlášky (!!!) ze seriálu? Nevkusné... 50% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

"People die at the fair." Tahle hláška prostě nezevšední. Závěrečné cameo je vskutku smrtící. Hodně scén je neskutečně až trapných nebo odporně nechutných, nicméně najde se i spousta takových, které se zaryjí hodně hluboko do paměti. Obsazení je luxusní a stejně jako jsem závidím každému herci že může natáčet s Evou Green, tady pro změnu závidím hlavnímu hrdinovi líbání s Charlize Theron, která má opravdu čuch na výtečné role, ke kterým se jako divák budu velmi rád vracet. I díky ní se hrozně moc těším na nového Mad Maxe. Dokonalý opak proti Charlize tvoří Seth MacFarlane, kterému jsem 90% filmu nebyl ochoten uvěřit jeho roli. Přecejen by si měl uvědomit, že patří spíše za kameru než před ni. 55% ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Takhle do Divokého Západu ještě nikdo nešil. MacFarlane brutálně reviduje westernovou romantiku a říká nám, co sami dobře tušíme při sledování westernů - že v té době bysme žít opravdu nechtěli. Slušných fórů je dost a rozhodně nebyly všechny vystříleny v trajlerech, herci jsou taky fajn a k tomu dvě camea roku. Osobně se mi to líbilo víc než trochu přeceňovaný TED. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

4* za ty nekorektní sexistický hlášky, kterýma mi MacFarlene připomněl jeho Oscary. Tohle je parádně ujetá parodie. Navíc Charlize je kost a má tu správňáckou roli, a ty camea – Cesta do budoucnosti a Django – taky stály za to. # [monitor, 5.1] # příběh *** | hudba **** | humor *** | akce *** | napětí * | pustil bych si znovu **** ()

tron 

všechny recenze uživatele

Málokedy sa stane, že mi je z nejakého filmu fyzicky nevoľno. Tomuto sa to podarilo v jednej konkrétnej scéne, ktorú som doslova musel prestať pozerať, lebo som z nej videl prvé sekundy a fakt ma napínalo na vracanie. Ak chcel Seth MacFarlane šokovať, určite sa mu to podarilo, ale mne to prišlo lacné. Ale hlavný problém nie je ani tak v tom, že je nechutný, ale v tom, že je nevtipný. A to, čo nezničil extrémne nevydarený scenár, to "úspešne" dorazil nesympatický kasting v čele s nepríjemnou Charlize Theron a tragickým Neesonom. Len minimum vecí ma aspoň trocha pobavilo (otrávená guľka a následný monológ, bicykel). ()

Galerie (72)

Zajímavosti (23)

  • Natáčení probíhalo v Utahu ve městě Monument Valley a v Novém Mexiku ve městě Santa Fe. (Terva)
  • Ve scéně, kdy se střílí na "Runaway slave", se Anna (Charlize Theron) vsadí, že trefí každou vystřelenou kulku. Je slyšet 12 výstřelů, ale cílů je pouze 10. (M1k3k)
  • Liam Neeson hraje postavu s jménem Clinch Leatherwood. Toto jméno hodně připomíná jméno Clint Eastwood, který se proslavil právě westernovými filmy. (tb_23)

Související novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (více)

Reklama

Reklama