Reklama

Reklama

Všechny cesty vedou do hrobu

  • USA A Million Ways to Die in the West (více)
Trailer 2

Albert (Seth MacFarlane) se protlouká jako nepříliš úspěšný pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise (Amanda Seyfried), které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna (Charlize Theron) a nejen že trefí deset terčů z deseti, ale navíc má s Albertem svatou trpělivost a nezdolné odhodlání ho to taky naučit. Pro Alberta je „studium střelby" životně důležité, protože se porafal s kníratým objevem (Neil Patrick Harris) své bejvalky a velmi neuváženě ho vyzval na souboj. Vyhráno ale mít nebude, ani když náhodou vyhraje. Anna, která pro něj má čím dál větší slabost, je totiž stále ještě vdaná za nejproslulejšího pistolníka široko daleko (Liam Neeson). A tomu se rodící se vztah mezi vlastní ženou a ovčákem pochopitelně vůbec nezamlouvá. (CinemArt)

(více)

Videa (42)

Trailer 2

Recenze (819)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Je vidno, že když se utvoří vkusný kompilát absurdního humoru, inteligentních narážek a fekálních džoučků, může to stále ještě fungovat na jedničku jako Clintonovo libido. Oh, má Čárlý, kdybych já v tobě stále neviděl tu nešťastnou hrmolizku ze Zrůdy.... o kolik jen smutně osamocených orgasmů jsi mě onou prokletou rolí připravila. Nu což, vstaly nové bojovnice. Tak tedy - nejen za ukázkový happyend, bonusovou scénu a naději, že ne všechny cysty vedou do hrobu, pálím plnou a pěstím vykroucený mustaš. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Podobně stupidní humor mám hrozně rád. Zdejší humor je založen na absolutním zesměšňování všeho, co dělá westerny tak krásné. Obsazení rolí je fantastické, a dokonce mi nevadil ani sám režisér, který je přesto s velkým náskokem ze všech herců tím nejhorším. Bránice mi vesele poskakovala především v první polovině filmu. V té druhé následuje to horší. Třeba romantická 10 minutovka, která se musela dostat do filmu obrovským nedopatřením, protože tam prostě nepatří. Každopádně, moc rád se Sethem MacFarlanem nechám pozvat na jeho další počin, protože si spolu rozumíme a kdybych byl taky gay, tak bychom se mohli spolu zaregistrovat. Film je vhodný úplně pro každého, kdo se nezblázní při pohledu na kakajícího N. P. Harrise(s parádní mustáží), který si odlehčuje do zapůjčeného klobouku před zraky celého městečka. Ale takových scének je k vidění vážně jenom pár. Většina vtipů je o trošku lepších. Čtyřhvězdová zábava. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Navzdory tomu, že MacFarlane preferuje krčmový, výkalový a záhrobný humor, ktorý nie vždy vystihuje situáciu a pointa minie scénu míľovým oblúkom, tak musím povedať, že tento antiwesternovský námet sa mi bohovo páčil a nemenej som si užíval sprosté a praštené scenáristické úlety. Jednoducho svieži závan céčkového námetu, v ktorom herci hrajú vedľajšie role a aj tak je vidno, že si to zjavne užívali. Prešľapy v scenári boli viditeľne zámerné, rozhodne si nikto nelámal hlavu nad tým ako sa môže ovca dostať na strechu domu, tak prečo sa potom pozastavovať nad realistickosti zvyšku filmu? Komediálny úlet, ktorý tu dlho nebol, je vidno, že MacFarlane si v predchádzajúcom filme držal fantáziu na uzde a toto bol jednoducho orgazmus zhovadilých nápadov, ktoré by bolo škoda udusiť v jeho hlave. Takže aj keď to nieje komédia roka a pri mnohých scénach som si pomyslel wtf?! - som rád, že som si ju nenechal ujsť. 60%. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

4* za ty nekorektní sexistický hlášky, kterýma mi MacFarlene připomněl jeho Oscary. Tohle je parádně ujetá parodie. Navíc Charlize je kost a má tu správňáckou roli, a ty camea – Cesta do budoucnosti a Django – taky stály za to. # [monitor, 5.1] # příběh *** | hudba **** | humor *** | akce *** | napětí * | pustil bych si znovu **** ()

choze 

všechny recenze uživatele

Takhle do Divokého Západu ještě nikdo nešil. MacFarlane brutálně reviduje westernovou romantiku a říká nám, co sami dobře tušíme při sledování westernů - že v té době bysme žít opravdu nechtěli. Slušných fórů je dost a rozhodně nebyly všechny vystříleny v trajlerech, herci jsou taky fajn a k tomu dvě camea roku. Osobně se mi to líbilo víc než trochu přeceňovaný TED. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (23)

  • Liam Neeson hraje postavu s jménem Clinch Leatherwood. Toto jméno hodně připomíná jméno Clint Eastwood, který se proslavil právě westernovými filmy. (tb_23)
  • Seth MacFarlane napísal na námet svojho filmu román, ktorý bol uvedený na trhu 4. marca 2014. (figliar)

Související novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (více)

Reklama

Reklama