Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Leo chce po návratu z vězení žít poklidně se svou rodinou a pracovat u strýce Franka. Potřebuje peníze a tak se spojí s partou kamaráda Willieho, který pro strýce vyřizuje jisté záležitosti. Ale hned první noc vše dopadne špatně - někdo zabije muže a Leo zbije policistu, který ho identifikuje. Leo se brání obvinění z vraždy a požádá strýce o pomoc. Kdo ale zabíjel? Pomůže mu Frank, nebo bude chránit vlastní kůži? Neví víc než dává najevo? Když bude Leo mlčet, obviní ho z vraždy. Když promluví, půjdou do vězení jeho kamarádi. Ale kde byl Willie v době vraždy? Chce snad podplatit policistu, aby svědčil falešně? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

castor 

všechny recenze uživatele

Karty jsou poměrně jasně rozdané, naneštěstí scénář je dosti nevyrovnaný, což je s ohledem na herecké obsazení škoda – mimochodem jen ústřední šestice má 17 oscarových nominací – to je totiž doslova skvostné. James Gray umně buduje atmosféru, téma korupčního prostředí je atraktivní, celkově to ale neladí, jak by mohlo. Přitom Mark Wahlberg, který si odseděl své, se hned po propuštění navzdory svému předsevzetí ocitá na útěku, a to hned kvůli obvinění z činu nejzávažnějšího. A na problém je zaděláno. Jenže to dolehlo tak z poloviny. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

A pak že se dobré kriminální filmy neobejdou bez honiček, přestřelek a potoků krve. 1) Vlastně jsem se chtěl jen podívat na svého oblíbeného zde 29letého Marka Wahlberga, jestli náhodou nebude v nějaké sexy roli. No...nebyl. Přesto však do mě snímek postupně po trochu zdlouhavém začátku zaťal drápek. 2) Spoiler. Film má tři hlavní linky. Kriminální, společensko - kritickou (korupční) a tu třetí, o níž píši dále. 3) Spoiler. Příběh, v němž téměř všichni mají dobré úmysly, nikdo nikomu nepřeje nic špatného, ale postupně se to nějak kazí, je příběh ze života. Ukazuje situace, které všichni známe, situace, kdy musíme volit mezi špatnou a ještě horší možností a kdy bezmocně sledujeme, jak se naše dobré úmysly mění v nedobrou skutečnost. Tímto vývojem si prochází Leo (nevýrazný Mark Wahlberg), Willie (trochu lepší Joaquin Phoenix) i jejich "kmotr" (výborný James Caan). Přiznám se, že tato linka příběhu mě oslovila více, než ta kriminální. Ale ten konec...no nevím. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Po režijní a scenáristické stránce je to takový mírně nevyrázný film, co nemá moc co nabídnout, kromě zajímavého hereckého obsazení. Herci jsou možná lepší, než všechno okolo.Theronová má zde otřesné vlasy připomínající oškubané kuře. No je to propadák, ale celkem to ušlo. Theronová na konci umře, tak se výsledný dojem trochu zvedl. 50% ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Špatný film to není, ale... nepřekvapí - dost z děje jsem věděl dříve, než se to událo nebo vyjevilo (spoiler - Theron s Wahlbergem spolu něco měli,Phoenix je "bad",Caanova společnost je taky "bad".mezi Theron a Phoenixem to dopadne fatálně "bad"). -nudí - nebyla tam ani jedna scéna, která by mě "zvedla ze židle". - americký konec - všichni špatní jsou potrestáni a ten nevinný je hrdina. Film na sobotní večer na Nově. PS. české titulky jsou tragické (mi - všichni ,biznis - no comment ,neslišel , poldovy - o něm,na hoře - myšleno nahoře v domě. atd. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Howard Shore: 1. Blackout [3:00] ,2. Queensborough Hall [2:26] ,3. Sunnyside Yards [3:35] ,4. Leo [1:03] ,5. Hospital Mission [3:19] ,6. Money Clip [1:17] ,7. Hilltop Diner [2:32] ,8. National Electric [2:18] ,9. Val's Hope [1:51] ,10. Willie [1:46] ,11. He's in My Family [1:21] ,12. Yardmaster [1:16] ,13. Erica in Silhouette [1:38] ,14. Willing To Testify [1:30] ,15. The Hearing [1:03] ,16. Town Hall [1:31] ,17. Confidence in the System [0:58] ,18. Willie's Tears [2:49] ,19. Family [2:17] ,20. Internal Investigation [2:06], ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama