Reklama

Reklama

Stroj

  • Česko Umělá inteligence (více)
Trailer

Dva vědci vytvářejí umělou inteligenci pro britskou armádu. Děj se odehrává v budoucnosti na podzemní základně Spojeného království, pár týdnů předtím, než tchajwanské město Taipei připadne Číňanům. Britové potřebují vojáky, kteří mluví plynně čínským dialektem a současně nemilosrdné zabijáky. Ministerstvo obrany zaměstná vědce, kteří vyrábějí kybernetický implantát, umožňující vojákům s poškozeným mozkem znovu získat ztracené mozkové funkce. Jeden z nich tajně doufá, že vyvine technologii, která pomůže jeho nemocné dceři. Když vědkyně Ava předvede své poslední úspěchy v této oblasti, začnou oba vědci spolupracovat Překročí svůj cíl a vytvoří dokonalou umělou inteligenci uvědomující si sama sebe. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

kartacek 

všechny recenze uživatele

Tento film je o citu. A právem jde o science-fiction. Vždyť cit je dnes mnohým natolik vzdálený, že je pro ně čímsi nedosažitelným - čímsi z kategorie science-fiction. A stroje? Ti po něm můžou toužit a nad ním žasnout mnohem víc než lidé, jak předvedla Caity Lotz coby robotický voják. Jak říkám, tenhle film je o citu. ()

viviak 

všechny recenze uživatele

To že je to nizkorozpočtak by nemalo az tak hrat rolu pri obhajovani toho, ze tento film sa jednoducho nepodaril. Opat jedna hviezda snad len kvoli caity lotz. Ten old sxool nadych filmu vobec neprospel, milion nelogickych chyb, a co viac hudba ako z roku jedna dva(keby chcem take nieco pocuvat, si to pustim na utube, god!)...a to som sa na tento film celkom tesil. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Celou dobu, co jsem tento film sledoval, jsem si říkal, že i když je to vlastně strašný, pořád musím ocenit ty nadšence, co se do toho pustili. Po hodině jsem ale stagnoval, smutně jsem uznal, že tohle je sračka a následně jsem přepnul na daleko přívětivější program. Taxikář od Scorseseho. Ten má sice stejně náročné téma, ale dokáže ho odprezentovat daleko lépe, než tvůrci tohoto paskvilu, který sice má nápad, ale odvyprávěn je hodně špatně a ještě k tomu nepřinese nic nového na zamyšlení. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Film, který se snaží mást svým vzhledem - temná atmosféra, temné věže na červeném obzoru, záhadná vojenská laboratoř, pár scén z budoucnosti. Ale nakonec je to taková obyčejná historka z Krajních mezí nebo Alfred Hitchock uvádí o rozumných robotech, jejich hranicích, a zda lidé budou, nebo nebudou zbyteční. Do toho zamontovaná nemoc dcerky plus nějaká klišé. Po zhruba deseti minutách, maximálně čtvrt hodině si protřelý divák spojí dohromady, kdo a co, takže pak jen čeká na scény, jak půjdou v pořadí za sebou, a ony nijak překvapivě tak za sebou jdou. Na konci se pak místo katarze dostaví takový ten pocit, a to je všechno, víc jste nám tímhle jinak atmosférickým snímkem říct nechtěli? ()

Eventyrer 

všechny recenze uživatele

Skvelý sci-fi film! Dokonca ma dostal omnoho viac ako Elysium či Oblivion. Absencia akcie znižuje moje ohodnotenie. Nezabilo by ma pozerať sa na to o pol hodinu dlhšie. Pol hodina by mohla filmu značne pomôcť. Skvelá sci-fi face zrodu mašiny mi, utkvie v pamäti snáď naveky a žiadny iný film nebude pre mňa dostatočnou lahôdkou filmového kyber sveta. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Anglii ve městech Cardif, Essex a Wales. (Terva)

Reklama

Reklama