Reklama

Reklama

Craig Sheffer (One Tree Hill), Dennis Haysbert (24 hodin) a Ernie Hudson (Krotitelé duchů) se představí jako hlavní protagonisté tohoto akčního hororu. Vlkodlačí virus se šíří po New Yorku. Zvrhlý vojenský generál hodlá nákazy zneužít a proměnit nevinné lidi ve vraždící stroje. Dokáže osamocený voják překazit jeho bláznivý plán, než bude příliš pozdě? (Universal Channel)

(více)

Recenze (32)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

První známky nervozity jsem zaznamenal již při zjištění, že jde o „TV film“ a ještě k tomu ho natočilo The Asylum. Znám jejich výtvory moc dobře a většinou jde o nehorázné braky, které jsou ovšem občas i celkem zábavné a tak jsem tomu dal šanci. Začínající režisér Alexander Yellen však ukázal, že v sobě alespoň trochu talentu má, což se ovšem o scénáristovi říci nedá. Každopádně velké plus vidím v obsazení celé řady známých herců, kteří asi neměli zrovna do čeho píchnout, nebo se snažili oprášit zašlou slávu. Každopádně tato céčková záležitost místy skutečně nabídla zajímavou podívanou, která si rozhodně zaslouží alespoň nějaké bodové (procentuální) ohodnocení zaslouží. Zas až taková sračka to nebyla. Pro ty co Asylum neznají, to bude asi hodně nerozdýchatelné, ale zasvěcení už vědí, že od nich se málokdy dočkáte nějakých lepších efektů či dobrého scénáře. Takže digitální vlkodlaci byli po všech těch (MEGA)monstrech příjemnou změnou. Tedy rozhodně ne na oko, protože jejich vzhled byl katastrofální, ale jinak se chlapcům tentokrát gore scény docela „povedly“. Za to ve scénáři byly díry jak v ementálu a logika si vzala během natáčení raději dovolenou. Popravdě jediný důvod proč jsem se na to dodíval až do konce, byla Ariana Richards. Tu si jistě ještě pamatujete z Jurského parku. Velice rád bych napsal, že Battledogs mohli vytěžit mnohem více ze svého potenciálu, ale to by museli nějaký mít. Tohle byla jen účelová jednohubka, která chtěla vytřískat nějaké ty peníze, aby mohlo The Asylum rychle natočit zas nějakou jinou hovadinu. 30% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

A je to tady dámy a pánové !! Asylum se vrhlo na další monstra a tak po všech možných žralocích a krokosaurech zde máme vlkodlaky. A to ne jen tak ledajaké, ale takové co se dají ochočit a když na ně hezky mluvíte, změní se zpět do lidské podoby. Ještě aby ne, když je krotí sám exkrotitel duchů Ernie Hudson. Kecám ten je naopak věčně vytáčí :-D Bohužel ne všichni dají na sladké řeči a navíc nám zde běhá spousta maníků se samopalama a ty hodlají vlkouše krotit úplně jinak, ale také účinně. Naši chlupáči, ale i tak hrozí, že zamoří město a osud celého světa (rozumějte USA) tak leží v rukách jednoho majora a mohutné verzi prezidenta Obamy a bývalého protivníka Predátora, Billa Duka. K tomu všemu digitální krev, špatné efekty, ale kolem a kolem legrační chlupárna , co si jí jednou pustíte a za deset let dostanete chuť na repete. Hauuu ()

Reklama

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Taková ta klasika. Pejsek se kříží s vlkem, pokouše holku, nechá v ní svůj zub, holka si ho nevyndá, no a než se armádní generál nadobro pomátne, holčina pokouše celý letiště. Jinak předvídatelná asylumská jednohubka s povedenými momenty. Bavil mě demonstrující dav, který si žádá okamžité propuštění vlčích lidí nebo neschopnost vojáků zastřelit člověka na pár metrů s automatickejma zbraněma. Btw spočítal někdo, kolikrát to u Asylumu odsere vrtulník ve vzduchu, když po něm skočí zvířátko? ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Asylumáci tu pozbierali pekný zástup hereckých vyslúžilcov ( Hudson, Duke, Studi, Sheffer atď. ) a možno povedať, že ide o ich asi najhviezdnejší projekt. Hviezda to však nieje. Je to blbovina, ktorej trikový dizajnéri nepotrebovali namáhať mozgové bunky ( a to isté nerobil ani scenárista ) a jednoducho okopíroval vzhľad vlkolakov z filmu AMERICKÝ VLKOLAK V LONDÝNE, samozrejme ale do digitálnej formy. Je to ale zábavné, vždy sa tam niečo deje a režijne je to zvládnuté dostatočne. A pozerať sa na Arianu Richards dvadsať rokov po JURSKOM PARKU, bolo príjemné. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Podívejme !! Taky jste milovnice psů ??" - "Byla jsem !! Teď mám spíš takové smíšené pocity.." ;) Kdo by to byl ještě nedávno bez ostychu řekl, navíc nahlas a naplno, že se může tvorba Studia Asylum někam posunout ?? Snad jen zarytí optimisté z řad milovníků a uctivačů tvorby nejpokleslejší, asylácké !! Já se žinýrovat nebudu, a tak to řeknu: Může !! Yellen rulez !! Studio Asylum s Alexandrem Yellenem udělalo neskutečně dobrý tah, protože tento původně kameraman dokáže přes všechnu tu cílenou brakovitost naprosté většiny jejich projektů dát svým snímkům alespoň částečně jakýsi punc profesionality, když ta jeho nesmírně výživná éčka alespoň vizuálně až neuvěřitelně rostou, a o tom si Asylum mohlo doposud nechat jen zdát !! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (9)

  • Uspávací pistole, která je použita na osamělého vlkodlaka, jenž unikne z fronty v čase 10:55, je ve skutečnosti šestihlavňový revolverový blaster Nerf Maverick. Na horní zadní straně blasteru je černá páska přes místo, kde je logo Nerf. Typ šipek, které tento blaster vystřeluje, jsou pěnové s měkkým gumovým hrotem, nikoli uspávací šipky s ostrým hrotem. (Johnny.ARN)
  • Během automobilové honičky v New Yorku je zřetelně vidět kaskadér bílého vozu, když se vozidlo převrátí. (Johnny.ARN)
  • Během scény honičky je v záběru těsně předtím, než za zatáčkou v jejich směru zahne další bílé auto, vidět S10 blazer s odklopenou kapotou, což způsobí převrácení pronásledovaného vozu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama