Reklama

Reklama

Iron Man: Vzestup techniky

  • Japonsko Iron Man: Rise of Technovore (více)
Trailer

VOD (1)

Technologický terorista Iron Mana falešně obviní. Ten uprchne, aby své jméno očistil. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Marvelovští hrdinové v japonském akčním anime stylu, ale přesto s tupými dialogy a špatnou zápletkou, která se sice tváří dynamicky a skvěle, ale přitom je to jen další variace na "Extremis". Tohle je prostě strašně málo. Navíc té akce je někdy až tolik, je nic moc přehledná, že dáte přednost poklidu komiksových okének. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Nějaký hloupý scénárista dostal perfektní nápad. Co kdyby Iron Man tři čtvrtě filmu bojoval se svými přáteli? Můžu to proložit rádoby smysluplnými scénami s malým hochem, který kolem sebe háže filozofické hlášky. A nějaký hlupák v Hollywoodu mu na to skočil. Pan scénárista se teď užívá svou jedinou filmovou výplatu. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Doslova pár obstojných akčních scén... a jinak nic. Nuda a šeď. Co navíc, tenhle Iron Man hloupě vykrádá sám sebe, a to když pracuje s jedním z jeho nejslavnějších příběhů a cpe do něj přepálenou pohádku o zlých nanotechnologiích. A co mělo jako znamenat to okaté obšlehávání Akiry? Nebo onen pokus o filozofický přesah? Na pěst, vážení. Tohle nezachrání ani část hostujících Avengers s Normanem Reedusem aka Punisherem. Tony Stark jako anime fakt ne, díky. ()

3dgeorge 

všechny recenze uživatele

Iron man sa v tomto prípade v Anime nenašiel, časť animácií sa vydarila ale väčšina vyzerá ako keby bola robená na poslednú chvíľu, v anglickom dubbingu je niekoľko hluchých chvíľ a ani príbeh nie je spracovaný moc pútavo, najlepšou scénou je účasť Punishera, myslím, že sa dalo vyťažiť oveľa viac aj z animácie aj z príbehu. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Japonci jsou jiní a divní a tady se to projevilo, že příběh je velká blbost a já to s velkým odporem dokoukal. POZOR SPOILERY: Nevím proč je ve zvyku cpát více hrdinů - tady je u Iron Mana ještě nejen Černá vdova, ale i ten zázračný lukostřelec a navíc Punisher. Kolorit doplňuje strnulý Fury (šetřilo se na animaci) a Hillová. Hlavní záporák byl nudný bo mlel samé kraviny, které nedávaly smysl a podle konce se mu mnohé odehrávalo nejspíš jen v hlavě a přeměny v potvoru jsem taky nepochopil a to husté a slepené sperma byla mimozemská civilizace nebo co?! KONEC SPOILERŮ. Jednou větou řečeno: Nebrat - ruce pryč. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama