Reklama

Reklama

One Direction 3D: This Is Us

  • Velká Británie One Direction: This Is Us (více)
Trailer 3

Hudební 3D film o momentálně nejslavnější chlapecké popové skupině One Direction natočil Morgan Spurlock, tvůrce kultovního dokumentu Super Size Me. Fanoušky a hlavně fanynky této britské kapely čekají strhující záběry z koncertních pódií i ze zákulisí velkolepých show. Chybět nebude ani komorní pohled do soukromí pětice sympatických mladíků. Skupina One Direction v roce 2010 patřila mezi favority britské talentové soutěže X Factor, do které se mladíci přihlásili individuálně a ž v jejím průběhu vytvořili skupinu. Dnes patří pětice Niall, Zayn, Liam, Harry a Louis mezi největší hvězdy mezinárodní hudební scény, prodali na 30 miliónů desek a jejich zatím poslední album „Take Me Home" se umístilo na první příčce hitparád ve 37 zemích. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (93)

Untitled07 

všechny recenze uživatele

Upozorňuji, že nejsem žádná jejich poblázněná fanynka, ale několik jejich písní se mi líbí a taky proto jsem se na tenhle dokumentární film podívala, abych se prostě jen o nich dozvěděla něco víc. Je to zajímavě zpracovaný dokument plný zákulisních záběrů, které ukázaly, že to jsou jen obyčejní, talentovaní kluci, co zkusili štěstí v soutěži a vyšlo jim to. Tak proč jim to nepřát? Navíc to jsou sympaťáci takže nechápu ty nenávistné komentáře. Hold závist je hnusná věc...zatímco oni dělají to, co je baví a vydělávají si tím slušné peníze, ty sedíš doma na prdeli a jelikož nevíš co se svým volným časem, koukáš se na jejich film, i přesto, že je nemáš v lásce. To je docela ironie ne? ()

Ernia 

všechny recenze uživatele

Tak musím přiznat, že to bylo lepší než jsem čekala. Brečících maminek a fake dialogů je tam i tak přehršel, ale na druhou stranu dokument (i když rychle) shrnul, jak vlastně kapela vznikla a pak ji sleduje během evropského i světového tour. Druhou část filmu tvoří koncertní vystoupení, za ty palec nahoru. Akorát škoda, že letošní hit Best song ever zazní až jen během závěrečných titulků. A ať už máte kapelu rádi či ne, stejně musíte klukům uznat, že jim vlastně ani není co závidět. Na co miliony liber, když si nemůžete pak dojít ani do obchodu aniž by Vám šílené fanynky skoro neutrhly ucho? Ty davové scény s tisíci fanoušků mi skoro až vyrazily dech jak byly děsivé. Ale i tak jsou samotní kluci vtipní a sympatičtí (a ten jejich britský přízvuk!!) a já doufám, že jim to ještě nějaký ten rok vydrží. Hater's gonna hate. ()

Reklama

Wendy

všechny recenze uživatele

Ach ta ironie, že nám reklama před filmem říká, abychom film nezapomněli ohodnotit na ČSFD, když se polovina uživatelů neobtěžuje před hodnocením se na film skutečně podívat a/nebo přistupovat k hodnocení s náznakem vážnosti. Zdá se mi, že všechna tahle "vyspělá" hubební snobárna, kde lidé automaticky považují za sračku něco, co jiným lidem přináší radost, je více nevyspělá a ovečkovitá než ty "dvanáctileté holky", co tak rádi šikanujete. Dobrá práce! Jste CHLAPÁK! (/Jste dobrá, ti CHLAPÁCI vás teď budou brát vážně!) Jste cool v očích dalších lidí, co se neobtěžují zjistit, proč může One Direction zaujmout jiné! P.S. Ale co, pokud je pro vás v pořádku nerespektovat náctileté dívky nebo používat homofobní nadávky, váš názor pro mě stejně nemá velkou váhu. ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Sem bych měl dát nějakou citaci z filmu, ale bohužel to byla taková sračka, že mi nic neutkvělo. Moje prdel je posvátná. Je to takový krucifix pro neobdařené. Můžete se k ní mlčky přiblížit, úžasle obdivovat její tvary, uznale pokyvovat do rytmu mé chůze. Když se osmělíte, můžete přistoupit blíž. Prosím, tiše. Klidně mi můžete jemnými krouživými pohyby namasírovat anální věnec, přeleštit mi beďary na fasádě, nebo mi tam nechat nějakou rozkošnou samolepku. Pokud jsem vás doposud neposral, nebojte se, zazvoňte. Vpustím vás vřele dovnitř. Jen prosím, na nic nesahat. Vše je jedinečné, spořádané, nevytřené. U vchodu si nezapomeňte vzít turistického průvodce. A hlavně mi nevyplašte hemeroidy, vždyť si tak pěkně hrají. Když si pečlivě prolezete všechny posrané záhyby, uděláte si pár fotek se záněty, obdivně prohlédnete několik desítek let staré kráphovníky a v poklidu zase odejdete, vše bude v naprostém a elegantním pořádku. Ale když mi tam neotřele vtrhne banda egoistických buzerantů, vyrazí mi dveře, začne tam vyřvávat ty svoje píčoviny, stěhovat moje hovna, vytírat vzácné semeno po dědečkovi a ještě mi tvrdit, že přesně takhle to má být, tak to se kurva neznám!!! Co vlastně bylo cílem tohoto dokumentu?! Nasrat mě?! Gratuluji, vy namyšlení kokůtci, povedlo se vám to výborně! Á, počkat... dobrý, už jsem ledově klidný. Tedy bych vám rád vzkázal, popadněte Džastýna za kundu a vyskočte z nejbližšího letadla, děkuji. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, od dokumentu jsem měl celkem velká očekávání. Vzhledem k místnímu hodnocení to může znít nanejvýš překvapivě, ale jelikož na dokument koukám v době, kdy každý z těch kluků (více či méně) úspěšně buduje svoji hudební kariéru (musím vypíchnout zejména Harryho) a myslím si, že už teď světu dokázali, že se nejednalo POUZE o skupinu náctiletých hezounků, kteří ani neumí zpívat (jako tomu bylo u Luneticů), a že z nich vyrostli opravdoví hudebníci...(desetiminutová pauza na čtení si po sobě tohohle hnusného souvětí)...zkrátka a dobře bral jsem tenhle snímek jako velkou možnost jakési satisfakce a vytření zraku všem závistivým chudákům, co nevidí ani za plot svýho baráku. Jenže místo sofistikovaného dokumentu s množstvím zajímavých informací o jednotlivých členech kapely (od toho taky na hudební dokumenty koukám) jsem se dočkal vesměs záznamu jejich posledního koncertu z Tour z roku 2013, sestřihu zastávek a pár bočních scén, které bohužel sloužily spíš jako vata než základní kostra. Přitom zpočátku to nevypadalo vůbec špatně - vznik skupiny byl vylíčen tak jako se na solidní dokument sluší a patří, jenže po #1 "What Makes You Beautiful" to šlo všechno do háje a nějaká forma byla dodržována jen na základě zpola nafejkovaných monologů a dialogů. Nemůžu upřít, že některé momenty nebyly zábavné. Naopak, kluci si užívají svůj momentální okamžik slávy, ale i přesto v hloubi duše zůstávají celkem normálními hochy (což je jednou z příčin, že i v současnosti makají úspěšně dál na své tvorbě a jednoduše se z té slávy neposrali), se kterými bych klidně zašel na pivo. Zároveň se mi líbily scény s rodinnými příslušníky, pro něž to celé byl šok bezpochyby největší. Jenže nějaká informační hodnota dokumentu This is Us prostě chybí a i na tak krátkou dobu působnosti skupiny chyběly ve filmu zásadní informace jako třeba vystoupení na závěrečném ceremoniálu Olympijských her v Londýně 2012 nebo koncert před královnou Alžbětou. A i když byl film primárně o tour, mrzí mne, že jsem se víc informací dozvěděl až po filmu po přečtení stránky na wikipedii. Z celkového dojmu ve mně kromě sestřihu písniček ze show a spousty ječících fanynek zůstává informační prázdno. Po hudební stránce bude hodnocení vždycky subjektivní (k čemuž se uchýlila většina téhle databáze a dostala This is Us mezi 20 nejrozporuplnějších filmů), ale po dokumentární stránce je film celkem selháním. Žádná satisfakce se bohužel nekoná. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Název filmu fanoušci hádali na officiálním twitteru kapely. (Sel.Miley)
  • Režisér Morgan Spurlock v souvislosti s filmem uvedl: "Trávíme hodně času s kapelou, jejich rodinami a přáteli. Opravdu chceme, abyste viděli, jaké jsou jejich "normální" životy." (Nikoleta.)

Reklama

Reklama