Reklama

Reklama

One Direction 3D: This Is Us

  • Velká Británie One Direction: This Is Us (více)
Trailer 2

Hudební 3D film o momentálně nejslavnější chlapecké popové skupině One Direction natočil Morgan Spurlock, tvůrce kultovního dokumentu Super Size Me. Fanoušky a hlavně fanynky této britské kapely čekají strhující záběry z koncertních pódií i ze zákulisí velkolepých show. Chybět nebude ani komorní pohled do soukromí pětice sympatických mladíků. Skupina One Direction v roce 2010 patřila mezi favority britské talentové soutěže X Factor, do které se mladíci přihlásili individuálně a ž v jejím průběhu vytvořili skupinu. Dnes patří pětice Niall, Zayn, Liam, Harry a Louis mezi největší hvězdy mezinárodní hudební scény, prodali na 30 miliónů desek a jejich zatím poslední album „Take Me Home" se umístilo na první příčce hitparád ve 37 zemích. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (93)

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Když vezmu This Is Us z dokumentárního hlediska, tak je to spíše takový jalový průměr. Některé scény se vydařily (střihy ze světa), jiné byly spíše na facku (filozofický večer u ohně v nasvíceném lese...), ale že by to bylo vyloženě špatné, to se říci nedá. Co se týče té hudební stránky, tvorba One Direction jde absolutně mimo mě (jejich existenci zaznamenám pouze v případě, když hostují v X Factoru nebo zase někomu čórnou britské No. 1), nicméně záběry z koncertů byly poměrně kvalitní. Je vidět, že těch pět maníků jejich život baví, mají miliony fanoušků po celém světě a už teď jako náctiletí mají na celý život vystaráno. Toš budiž jim to přáno, já bych na tohle nervy rozhodně neměl... ()

mkubalikova

všechny recenze uživatele

Toto není hodnocení filmu, na film se do kina nechystám, One Direction mě absolutně nezajímají, takže nevím, proč bych měla utrácet peníze za dokument o nich. Nicméně mě dosti pobavily dvě věci: 1. Film se během pár dní vyšplhal na první místo žebříčku nejrozporuplnějších filmů na ČSFD. To asi znamená, že film hodnotí pouze zamilované fanynky, které film viděly, ale jsou absolutně neobjektivní, takže dají 5*, nebo uživatelé, kteří film vůbec neviděli, ale OD jim připadají natolik odporní, že prostě dají odpad!. 2. Trailer pustili před promítáním Kick-Ass 2. Intenzita smíchu u jedné scény se tím pádem zdvojnásobila (modří už vědí). ()

Reklama

Babous 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než podobný dokument o Katy Perry, ač má dvakrát nižší hodnocení. Nehraje si to na něco, co to není. Je to poměrně realistický (nakolik dokážu posoudit) pohled do neobyčejného života skupiny kluků, kteří měli talent, štěstí a uměli to šikovně využít. Nejlepší je kontakt s šílenými fanoušky, se starými známými a s rodinou. Záběry z koncertů jsem přeskakoval. ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Nejsem jejich fan ani anti-fan, hudebně i filmově mě to prostě táhne někam jinam. Takže když se naskytla příležitost na tento film, tak proč se nepodívat a nerozšířit si obzory. Bylo to pěkné, zajímavé, velmi vtipné a scény z koncertů ve 3D byly super, i když to pro mě bylo zároveň smutné, že u nás svou oblíbenou skupinu takto snad asi nikdy neuvidím. V tomto ohledu závidím jejich fanouškům, že oni tu možnost mají :-D Ale na druhou stranu je to možná lepší, protože bych se asi neobešla bez první pomoci :-D :-D :-D Právě proto jsem také ráda, že jsem to viděla na speciálním promítání, kde jsem si film mohla „užít“ v klidu, protože nevím jak vy, ale vidět takto své oblíbence, tak se jistě někdy neubráním nějakým větším emocím, a v případě, že s takovými lidmi nesdílíte stejné nadšení, mohlo by to při sledování být dost obtěžující :-D ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

One Direction? Kdo to je? Najel jsem na You Tube a nějak mě to nenadchlo. O tomhle Boybandu jsem vůbec nic nevěděl. Když už jsem je, ale promítal tak jsem si řekl, že nemám co ztratit a vůbec nelituji. Ve 3D to mělo své kouzlo a krom docela fajn písniček jsem se i pobavil. Když vidím jak tu vyčnívají odpady tak věřím, že většina těch lidí "kluků" si ani nekoupila lístek. Nechce se mi věřit, že by někdo vyhodil ne zrovna malé vstupné kvůli skupině, kterou nemusí. Jednoznačně z toho cítím závist. Vlastnost, která nám Čechům je tolik blízká. I takový filmový velikán jako je Martin Scorsese nemá problém říci, že je fanda téhle party kluků. Fanda ze mě asi nebude, ale těch 92 minut s nima bylo nečekaně příjemně pozitivní. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Název filmu fanoušci hádali na officiálním twitteru kapely. (Sel.Miley)

Související novinky

Zemřel dokumentarista Morgan Spurlock

Zemřel dokumentarista Morgan Spurlock

25.05.2024

Svět dokumentárního filmu přišel o jednoho ze svých výrazných představitelů, ve věku třiapadesáti let totiž ve čtvrtek 23. května v New Yorku zemřel americký na Oscara nominovaný dokumentarista… (více)

Reklama

Reklama