Reklama

Reklama

Po smrti otce se čtyři sourozenci (Jason Bateman, Tina Feyová, Adam Driver, Corey Stoll) v různě složitých životních situacích vracejí do domu svého dětství, aby tu strávili týden pod jednou střechou společně s přehnaně starostlivou matkou (Jane Fondová) a nesourodou změtí drahých poloviček, bývalých partnerů i promarněných lásek. Na přetřes tak přichází jejich minulost a vztahy s lidmi, kteří je milují a znají nejlépe. Jejich společné soužití nakonec vyústí v hysterické a emocionální situace plné chaosu, humoru, lásky a vykoupení, které umí dát jen rodina. Ta nás sice vždycky dovádí k šílenství, ale stále nám připomíná naše nejčistší a nejlepší já. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (145)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19,8miliónaTržby USA $34,296,320Tržby Celosvetovo $40,996,320Tržby za predaj Blu-ray v USA $305,595 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $2,142,639 //počet predaných kusov 106,264║ sladko kyslá dráma od rutinéra Shawn Levyho chce dosť odvalene útočiť nátlakovým sentimentálnym spôsobom na city diváka a samozrejme že to ani náhodou nefunguje, skôr ide o otravnú záležitosť než to čo chcel tento film byť, medziľudská dráma s pár odľahčenými scénami teda ani náhodou nehrozí, strata času aj keď herci sa snažili niečo z toho vyžmýkať /35%/ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Konverzačná vzťahovka o ľuďoch, ktorí sú na istý čas prinútení zostať pokope a popritom vplávajú na povrch rôzne rodinno-partnerské problémy, ktoré sa všetci zúčastnení snažia vyriešiť. A podľa žánrovej nálepky to mala byť vraj komédia. No neviem, ja som sa moc nenasmial. Navyše je veľký problém, keď je film z väčšej časti postavený na dialógoch avšak tie ani za mak nebavia, len samá nuda, povrchnosť a ku koncu aj trápna sentimentálnosť. Na tomto príklade je krásne vidieť ten priepastný rozdiel s filmami Woodyho Allena, ktorý je v konverzačnej komédii s podobným námetom neprekonateľný filmový majster. Jediné čo v tomto snímku trochu vyniká je sympatická herecká zostava, hlavne Jane Fonda a Jason Bateman. Len podpriemer. 40/100 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdyby se mrtvý ateista nerozhodl být Židem a ještě o tom ani nevědět, tak by se k mým očím nikdy nedostal snímek, na němž je nejvtipnější to čisté žánrové označení komedie. Já jsem to totiž zkoušel, hledal jsem v domě, v autě i v synagoze, ale žádný souvislý humor jsem nenašel. Za to o dramatické okamžiky a o rodinné hodnoty jsem zakopával na každém rohu, ale i v tomto oboru je to tak někde na úrovni třetí ligy. Za největší vtip ovšem považuji závěr, při kterém se nevyřešilo takřka vůbec nic a tak můžeme očekávat další milion dílů trampot rodiny Foxmanových. Tentokrát ovšem beze mne. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Pokolikáté už se dívám na americký film o rodinné slezině a pokolikáté už je to pořád to samé v bledě modrém? Nechápu, proč se tyhle rodiny vůbec schází, když to vždycky dopadne stejně: na povrch vyplavou staré viny, všichni si všechno vyčítají, porvou se, poníží se na veřejnosti různými způsoby, někdo se s někým vyspí a nakonec se usmíří. A jedou domů. ____ Užvaněná záležitost plná ufňukaných postav. Je to sice na pohřbu, ale tady se figury spíš zalykají sebelítostí, než by truchlily pro zesnulého. Rodina je (jako obvykle v tomto druhu filmu) solidně disfunkční, její členové se potýkají s emočními i dalšími problémy (extrémně protivná Jane Fonda a její neustále vystrkované umělé poprsí) a všichni se v tom plácají jak vzteklé děti na pískovišti, co mlátí ostatní lopatičkou. Taková rodina si sama sebe zaslouží, ale divákům by měli z tohohle blázince dát co nejrychleji propustku. /9. 2. 15./ ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Tak v této komedii mě americký korektní humor opět nezasáhl. Vlastně bych řekl, že film je dost nudný, vtipný je jen poskrovnu a ta jímavá rodinná katarze, která se ostatně dá tušit od samého počátku filmu, je poněkud debilní. Nekonečný depky tří bratří z toho, že jeden nemůže počít, jeden je nezodpovědnej kokot a dalšímu zahýbá žena, mě vůbec nedojímaly a vlastně mě dost otravovaly. Znechutilo mě, jak nechutně se tam eroticky vystavuje přestárlá Jane Fonda a pobavilo mě, jakej ušoplesk je Adam Driver. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama