Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 1
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 1

Recenze (116)

Florfila 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se dočkala dalších upírů. Je jich poskrovnu a tak se není čemu divit, že beru, co je... Jde o spin-off Vampire diaries a shodou okolností jsem náhodou narazila na jeden z dílů ve vysílání a i když mě to bavilo, jsem ráda, že Originals přece jen trochu vyspěli. Už se tam nepotloukají dětičky ze střední a to je pro mě osvěžující. Ač tak či onak, pořád se jedná a časobijec, ale pokud to plní účel, nemám proti tomu zhola nic... A co si budeme povídat, na Niklause se dívá opravdu moc hezky. :) ()

Jolinar 

všechny recenze uživatele

Intriky, manipulace, boje o moc,... a tak pořád dokola. The Originals (Původní) jsou seriálem, který svišti, který toho v každém dílu nabízí hrozně moc (dějové zvraty, nové informace, hodně postav, atd.) Skoro bych řekla, že by zasloužil nějaké "vložky" :) třeba víc milostných linií nebo občasné zamyšlení jaké to je být nesmrtelným hybridem. Takové tempo s sebou totiž přináší nevěrohodnost postav a jejich vztahů, totiž: když se rychle střídá jejich láska s nevraživostí, prostě jím pak už moc nevěřím, že za něčím nebo za někým doopravdy stojí, že se to zase rychle nezmění. Ale oceňuju, že každá postava, její chování a činy mají svoje pozadí, důvod a propracovanou historii. ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Spíše zbytečný spin-off k TVD, který se může v dalších sériích trochu rozvinout a zlepšit. Celé se to odehrává v New Orleans, kde se celou řadu poštěkují mezi sebou skupinky upírů, čarodějek, vlkodlaků a původní trojky. Prakticky tady není žádná dobrá a zlá strana, sympťáků a zároveň nesnesitelných tu může být celá řada. Chtělo by to nějaký pořádný příběh. Sledoval jsem především díky krásné Phoebe Tonkin. (hodnocení za 1. - 5. sérii - konec) ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Julie Plec, Michael Narducci | Hudba: Michael Suby | Distribúcia: Warner Bros | Štúdio: My So-Called Comapny, Alloy Entertainment, CBS, WB | Ocenenia: - || Typický ženský scenár, s hromadou dejových zvratov, čoho následkoum je krívajúca motivácia postáv. Nejak to však drží po kope slušný vizuál a nerealisticky dokonale vyzerajúci hlavný predstavitelia. Rozpadávať sa začal skôr môj záujem o ne, už po niekoľkých epizódach, a tak som s Originálmi skončil, pretože neboli dosť originálny ;) 60% | FullHD, THX, EN DTS | ()

mima33 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý je takpovediac povinnou jazdou pre všetkých milovníkov upírov. Prvá séria ďaleko prevýšila bolestne a pomaly umierajúci TVD. Dej je pestrý, zaujímavý a na rozdiel od staršieho súrodenca dokáže aj prekvapiť a postavy majú šmrnc. Prvá séria si zaslúži 95% a zostáva len dúfať, že druhá séria ten potenciál, ktorý tento počin má, nezabije. ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Pilotní díl byl odvysílán v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), a to ve 20. epizodě 4. série. (Reesam)
  • Francúzska štvrť (French Quarter, The Quarter, Vieux Carré) je najstaršia štvrť mesta New Orleans. Natáčanie prebiehalo vo viacerých jej častiach, za zmienku stojí Jackson Square a St. Louis Cathedral - použitá na exteriérové zábery kostola, v ktorom sa odohráva podstatná časť deja, alebo ulica Bourbon Street, ktorá tvorí centrálnu os štvrti (práve na nej majú sídlo Mikaelsonovci). (Sasha_K)

Reklama

Reklama