Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 5
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 5

Recenze (114)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Julie Plec, Michael Narducci | Hudba: Michael Suby | Distribúcia: Warner Bros | Štúdio: My So-Called Comapny, Alloy Entertainment, CBS, WB | Ocenenia: - || Typický ženský scenár, s hromadou dejových zvratov, čoho následkoum je krívajúca motivácia postáv. Nejak to však drží po kope slušný vizuál a nerealisticky dokonale vyzerajúci hlavný predstavitelia. Rozpadávať sa začal skôr môj záujem o ne, už po niekoľkých epizódach, a tak som s Originálmi skončil, pretože neboli dosť originálny ;) 60% | FullHD, THX, EN DTS | ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 22 Dokoukáno: 1 Zahozeno: 10+1 _ TVD mě přestali bavit už při konci druhé série a někdy v půlce třetí jsem s nimi seknul. Ale i přesto jsem chtěl tohle zkusit. Rebekah je moje oblíbenkyně, tak jsem si ji nemohl nechat ujít. Celkově to je povedené a koukatelné, ale během těch 4 epizod, mě to vůbec nechytlo a nějak neláká abych sledoval dál. Občas se asi na nějaký dil mrknu kvůli Rebekah, ale pravidelně to sledovat už nebudu. 70% ()

Reklama

Nerhinn 

všechny recenze uživatele

První díly jsou celkem nekoukatelné, ale kvalita naštěstí po uvedení do děje stoupne. Seriál bohužel trpí stejným neduhem jako jeho starší bratříček - hezcí herci mají přednost před charismatickými a praktické činy, jako zbavit se někoho, kdo vás zradí každý druhý týden, se nedějí. Přes to všechno je to celkem příjemná oddechovka. A absence středoškoláků je velkým plusem. ()

viky13 

všechny recenze uživatele

Spin - off seriálu TVD tuhle upíří línii rozhodně nezkazil ,ba právě naopak. Minimem hlavních rolí pod 20 let dokazuje ,že tvůrci dokážou zabavit nejen náctileté. Joseph Morgan ,Daniel Gillies ,Claire Holt ,Phoebe Tonkin ,Charles Michael Davis a Danielle Campbell to rozhodně v hlavních rolích nezkazili. Napínavé ,trošku jiné než TVD a taky nově vznikající zakázaná láska. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Na spin-off mám rovnaký názor, ako na TVD. Seriál s Originals sa zdá byť ako konečne niečo dobré z TVD, ale keďže to má v rukách Julie Plec, tak aj v spin-offe, samozrejme, musela trepať otravné love-story, ktoré z toho robia ďalší corny series pre teen-girls. Prvá a pól epizódy, pohoda. Ostatok, trápne. (btw. ale na Phoebe Tonkin sa dobre pozerá. Joseph Morgan ma so svojim prízvukom už prešiel) ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Pilotní díl byl odvysílán v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), a to ve 20. epizodě 4. série. (Reesam)
  • Francúzska štvrť (French Quarter, The Quarter, Vieux Carré) je najstaršia štvrť mesta New Orleans. Natáčanie prebiehalo vo viacerých jej častiach, za zmienku stojí Jackson Square a St. Louis Cathedral - použitá na exteriérové zábery kostola, v ktorom sa odohráva podstatná časť deja, alebo ulica Bourbon Street, ktorá tvorí centrálnu os štvrti (práve na nej majú sídlo Mikaelsonovci). (Sasha_K)

Reklama

Reklama