Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(18)

Veřejný ochránce se s pomocí senzibilní středoškolačky, která byla před lety svědkem vraždy svého otce, snaží otevřít oči slepé spravedlnosti. (Netflix)

Recenze (17)

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Upřímnĕ řečeno – zpočátku prvního dílu jsem se bála, že to bude nĕjaká hloupost, ale v průbĕhu první epizody mě to tak silnĕ vtáhlo, že jsem to dokončila v pomĕrnĕ solidním čase. Tato Dorama mi jistĕ zůstane v srdci i na delší chvíli, protože nĕkteré scénky byly naprosto jedinečné! A díl, kdy zemřela jedna velmi cenná osoba celého příbĕhu... Chtĕla jsem toho zmetka povĕsit (a přitom jsem si ho moc oblíbila, což jsem zjistila, až v posledním díle)! A poté šok v devátém díle? Mám pokračovat?! Zatracenĕ! Tvůrci této doramy mě snad chtĕli zabít! A to doslova; akce, napĕtí a posléze trochu i té melancholie! A chvíle, když potom Hye Sung utíkala z trolejbusu... Zatracenĕ! Zatracenĕ!! A poté když přišla na policejní stanici... A ten konec!! Nedívejte se na devátý díl, jinak budete brečet! Já jsem to přešli hlasitým řevem. Soudní procesy byly zvládnuty ukázkovĕ. A "půlnoční svačinka" ve dvanáctém díle nemĕla chybu! A konec? Já jsem si Min Joon Gooka oblíbila opravdu moc, byl to zajímavý záporák. Mĕl zajímavé nápady! Ale jinak to byl trochu naivní a hloupý človĕk, jak to vĕtšinou bývá. A konec? To už se dozvíte sami. :3 Doporučuji! ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Perfektní scénář, pěkná hudba a konečně hlavní hrdinka, která neleze na nervy, ale naopak baví. Děj je od začátku poutavý a už samotná minulost mě naprosto pohltila. Kromě hlavní hrdinky je tu řada dalších charismatických a vtipných postav. Jediný, ke komu jsem si nevybudovala žádný vztah, byl Soo Ha. Po romantické stránce mi to přišlo rovněž nezáživné a bylo mi úplně jedno, jestli spolu ti dva skončí. Hezky promyšlený seriál, který mě ovšem nechytil za srdce. 4* ()

Reklama

Roby 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem překvapený a zároveň nadšený. Neviděl jsem moc takhle dobrých hereckých výkonů jako v podání Lee Bo Young, Lee Jong Suka a Yoon Sang Hyuna. Seriál z právnického prostředí měl výborné soudní případy, nebylo jich málo, ale zase ani moc a dobře propojovali právě probíhající problémy hlavních postav. Dorama, která perfektně ukazuje nemilosrdnost zákona. Pravda vítězí... ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem to dvakrát a napodruhé mě to bavilo stejně hodně, jako když jsem to viděla poprvé. Mám strašně ráda ústřední dvojici, kteří, i přes věkový rozdíl, spolu opravdu působí jako pár. Ne jako v jiných korejských seriálech, kde je celý vztah založen na nekončícím pláči. Všechny postavy se chovaly logicky a pochopitelně - včetně záporáka. Jistě, dalo by se tu najít několik věcí, které třeba nejsou úplně stoprocentní - jako například hodinky hlavního hrdiny - ale tady se to krásně ztratí a vůbec to neruší. Dokonce i ten nadpřirozený prvek, který tu byl, působil naprosto přirozeně a má svůj smysl a funkci v příběhu, což také nebývá vždy pravidlem. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí Secret garden zde trochu kuriózně potkávám „dvě hrdličky“ z tohoto seriálu, tedy Osku a paličatého gaye, zde ovšem v ústředních a zcela odlišných rolích. Seriál má neskutečný náboj už od prvního dílu a naprosto mne uhranula napínavá i dojemná hudební složka, vážně parádní OST – ač na samotný poslech neobstojí, do děje neskutečně sedne. I přes vážné téma je to celé dílo z velké části zábavné, příjemné a pohodové, svůj podíl na tom mají nejen hlavní postavy, nýbrž i ty vedlejší si povětšinou zaslouží obdiv. Navíc čtení myšlenek to celé bezvadně okořeňuje. Děj přináší krom jiného i tradiční dilemata či morální ponaučení, ale nepůsobí to nijak násilně. Romantická linka je opravdu netradiční, o to ale krásnější a působivější, některé momenty nelze vyhnat z hlavy. Jistou chvíli jsem sice postrádal zábavného Soo Ha, ale s tím se nedalo vzhledem k ději nic dělat. Nějaké mušky by se na seriálu samozřejmě najít daly, např. obhajovací zápletka v 8. části je opravdu příliš absurdní, ovšem na celkovém dojmu to nic nemění, ten dokázaly vylepšit i maličkosti typu nadávky „ty trávníková hlavo“ :-) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Na konci druhého dílu (1:01:00) se u soudu Jang Hye Sun (Bo-yeong Lee) podívá na Park Soo Ha (Jong-Suk Lee), za kterým nikdo nesedí. Další díl však začíná stejnou scénou s tím, že za Park Soo Ha sedí už nějakou tu dobu Cha Kwan Ho (Sang-hyun Yoon). (Denila)
  • V dôsledku vysokých hodnotení zvýšili počet epizód z pôvodných 16 na 18. (Chinese Ashio)

Reklama

Reklama