Reklama

Reklama

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Videa (44)

Trailer

Recenze (470)

nash. 

všechny recenze uživatele

Středoškolská muzikálová konfekce toho nejtradičnějšího střihu, které se banalitu a ohranost zápletky nedaří zamaskovat ani bizarností některých gagů či poněkud samoúčelnou vulgaritou. A tak pobaví vlastně jen panoptikum mimoňů tvořících Bellas a sem tam některé z hudebních čísel, například vydařená a capella verze Final Countdown. Nenáročná pohodová jednohubka, která nenadchne ani neurazí, a vhodná je pro zejména pro nenáročné publikum, které hodlá u filmu relaxovat po dlouhém namáhavém dni. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nevím, co všichni pořád mají proti popu. Jasně, filmy jako High School Musical jsou skutečně hudební brak, ale tady se naopak můžeme zaposlouchat do kvalitně zazpívaných písniček. Dějově je to sice jen průměrný příbeh zasazený do prostředí vysoké školy, ale pokud jde o Acappelly, tak jsem pro všemi deseti. Obdivuju lidi, kteří dokážou tvořit plnohodnotnou hudbu pouze svým hlasem a právě z tohoto důvodu jsem si film celkem užila. Navíc jsem ráda za odkaz na Snídaňový klub, který jsem neviděla, ale teď mám další tip na film, na který bych se ráda v budoucnu podívala. ~(3,3)~ ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo výborné. Takhle má vypadat pořádné guilty pleasure aneb vše, čím by si Glee přálo být. Skvělá režie, scénář a herci. Kupodivu jsem si u coverů popových písniček nechtěla vystřelit mozek z hlavy. Skoro vůbec to nebylo kýčovité. Hlavní romantická linie funguje na jedničku. No a navíc to vzdává hold Breakfast Clubu! Co víc si člověk může přát? ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Chuť přiživit se na Glee dorazila na velké plátno s menším zpožděním, ale stále ještě včas na to, aby se publiku alespoň částečně strefila do vkusu. Ona snaha nesměle parazitovat na populárním seriálovém dílku je ale spíš na škodu. Jakkoli se Pitch Perfect snaží přijít s absurdním humorem, vychází mu to jen občas a nečekaně laciné úlitby cílové skupině v podobě zvracejícího humoru vysloveně zarazí. O to větším překvapením jsou pak povedená aranžmá veškerého přítomného popu, na která chtě nechtě slyším a taková Just a Dream skoro vyrazí dech. Díky úsměvu Anny Kendrick se nakonec vyloupnu s průměrným hodnocením, a to i přes rozčilující nerozhodnost, zda film chce být parodií na filmy o cestě ke slávě nebo bude právě jedním z nich. V důsledku by vlastně ani nemělo jít o zklamání, protože snímek je čistou klasickou žánrovkou a je jen a jen mojí chybou, že jsem čekal něco víc. ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Vtipnější, chytřejší a zábavnější, než jsem čekal. Jistě, veze se to na vlně romantických high school musicals, ale jak nápady (gagy), tak zpracováním (poctivý Hollywood - a to nemyslím nijak ironicky), včetně hereckých výkonů, jsme o trochu výše (kdybych měl někoho vypíchnout, tak rozkošná je Rebel Wilson). Sympatická jsou pěvecká čísla, která odpovídají středoškolské úrovni a nedělají ze sebe světoborné výkony, stejně jako celý film: je si vědom žánru a v jeho rámci je podle mě špičkou. (Mínus hvězda za scény se zvratkami.) Prostě mě to bavilo. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (24)

  • Postava Gail bola pôvodne písaná pre Kristen Wiig, no tá ju kvôli nabitému diáru musela odmietnuť. Nakoniec ju vzala Elizabeth Banks, ktorá je aj producentkou filmu. (Sufferer)

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama