Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý vládní agent a jeden z nejhledanějších uprchlíků Raymond Red Reddington se nechá zatknout přímo v sídle FBI. Nabízí, že pomůže dopadnout každého, s kým kdy pracoval, včetně bosenského teroristy Zamaniho, o kterém se FBI mylně domnívá, že je již šest let po smrti. Reddington má ale jedinou podmínku. Chce spolupracovat pouze s agentkou Elizabeth Keenovou a předat svůj vlastní seznam nebezpečných teroristů a zločinců, který za posledních 20 let dal dohromady a pojmenoval ho Blacklist. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

futislav 

všechny recenze uživatele

Myšlenka zajímavá, ale je tam tolik technických a faktických kiksů, že je může strávit snad jenom průměrný Američan. Škoda. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"V tašce měl všechny aliasy, které kdy použil. O většině jsme nikdy neslyšeli." Reddingtonův nástup byl vynikající a první den agentky Keenové taky stál za to. Nepamatuju totiž, kdy pro mě naposledy první den práce přiletěl vrtulník, takže to asi v tomto životě nebylo. Nicméně nakreslený půdorys Černé listiny mě oslovil, takže hodlám Reddingtonovým hrám a jeho záhadným kamarádům nějaký čas věnovat. ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama