Reklama

Reklama

Osmý smysl

(festivalový název) (seriál)
  • USA Sense8
Trailer 1
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 24 h 57 min (Minutáž: 46–152 min)

Hrají:

Terrence Mann, Du-na Bae, Jamie Clayton, Tina Desai, Tuppence Middleton, Max Riemelt, Miguel Ángel Silvestre, Brian J. Smith, Aml Ameen, Eréndira Ibarra (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Napínavý seriál od tvůrců filmu Matrix a seriálu Babylon 5 vypráví o osmi lidech, kteří dokáží navzájem telepaticky prožívat svůj život. (Netflix)

Recenze uživatele Benedygtus k tomuto seriálu (3)

Osmý smysl (2015) 

Neuveritelne vyborny! Skvela zanrova kombinace podle meho gusta dovedena k dokonalosti. Ohromna zabava, nekolisajici kvalita jednotlivych dilu, vynikajici zabery, vynikajici postavy, soundtrack, dialogy, scenar a k tomu vsemu se objevuji i vynikajici fory, ikdyz se o komedii rozhodne nejedna. Zkratka je to uplne bezchybne a ja uz jen doufam, ze bude i treti serie, idkyz to tak zatim nevypada. 100% >> zhlednuta 2. serie Update: Dokoukal jsem velke fanouskovske finale a ikdyz jsem od nej asi cekal jeste trochu vic (bylo to trochu uspechane a mozna az prilis primocare, presto 5*), jsem za nej neskutecne vdecnej a mrzi me, ze z toho nevzesla aspon jeste jedna plnohodnotna serie. Jde o serial hodne volnomyslenkarsky, kontroverzni v spouste ohledech, ale zaroven tak krasne a laskyplny(ve vsech podobach), ze se uz ted tesim az si ho pustim za cas znovu. ()

Série 2 (2016) (S02) 

Sense8 je srdcovka a pevne doufam, ze nejakym zazrakem 3 serie bude! Protoze tohle, tohle se nedela. To je, jak kdyby jste si pustili pisnicku a vypnuli ji uprostred refrenu, kterej si pri prvnim poslechu zamilujete.. 99%, 1% dolu, za posledni dil, jestli byl opravdu posledni. Jinak je to minimalne stejne tak dobry, jak serie prvni. ()

Happy F*cking New Year (2016) (S02E01) 

I just love them. "Happy fuckng new year!" Zadna vyplnovka, ale pamparadni predvoj a ja se nemuzu dockat na kveten, kdy to opet cely zase vypukne a zatim v mezicase si jdu znovu pustit 1 serii a pravdepodobne i jeste jednou tento vanocni 124-minutovy nulak. ()

Reklama

Reklama