Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (332)

Quen11 odpad!

všechny recenze uživatele

Hmmmm... Ako by som len popísal zážitok z tohto filmu? Predstavte si, že idete do kinosály, v ktorej si následne vopcháte svoju hlavu do vedra plného fekálií. Po 103 minútach ju vytiahnete a odídete. Tak na mňa pôsobili Babovřesky 3. A tie dve hlášky na ktorých som sa zahanbene pousmial, to rozhodne nezachránili. ()

kerkulka 

všechny recenze uživatele

Lístek do kina bych si na to nikdy nekoupila, ale náhodou se mi do ručky dostaly lístky na premiéru. Na Troškovy filmy už z principu raději nekoukám, abych se nemusela rozčilovat nad opravdu neskutečně hloupě stráveným časem, ale nakonec jsem šla - ač opravdu s nulovým očekáváním (krom tedy očekávání Trošky zhovadilé nesmyslnosti). No, není to žádný "majstrštyk", ale jako parodie komedie, pro účely pobavení a odfrknutí, to ujde. Najde se tam pár skvělých vstupů a vtipů (odbourala mě kachní nemoc:) ), jistě i slabší momenty, ovšem, co se týče absolutní stupidity (viz např. kameňák, ten jí přímo přetéká), ta zde byla naštěstí většinou poměrně potlačena. Líbila se mi Žilková (a to jí normálně zrovna nevyhledávám), Bílá pro mě zas naopak byla pouhou zbytečností navíc. Inu, je to koukatelné a já překvapená. Ty 3 hvězdy si zaslouží. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nápad vyhnat ty nejvíce otravné české herečky na sklonku důchodového věku kamsi na tureckou riviéru byl ten nejhorší filmařský námět, se kterým kdy chudák čtyřprocentní Zdeněk přišel. Kdysi mě první dva díly bavily dokonce natolik, že jsem se na trojku i těšil, ale vím, že už v tom daném roce 2015 byl tenhle "film" velkým zklamáním. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Pro uživatele co si myslí, že každý dává buď odpad nebo 5* a z principu, tak já z principu dávám 1*. A není to kvůli tomu, že to je Troška, ani kvůli tomu, že série se mi nezamlouvá. Jsem jihočech a sérii slunce seno, nebo jeho pohádky typu Jasněnka či Princezna ze mlejna, to jsou dobré filmy, u kterých jsem se zasmál a styl i scénář dokázal pobavit. Bohužel u Babovřesek tomu tak není! Je to jak herci, kteří nemají dostatek charisma do komedie, ale i tím, že to je všechno točeno ne z lásky k žánru, ale pro nucené peníze a je to prostě vidět. Styl humoru je úplně někde jinde, jak v dřívějších komediích a od doby Kameňáku jde Zdenda do trapností a na úplné dno komediálního žánru, kde jen vaří z vody a nefunguje to! Vtipy působí nuceně a celé je to bez šťávy. Buď s tímto něco udělá a nebo bude dál točit sračky, jelikož jsou zkrátka lidi co na to půjdou, ať už ze zvědavosti či pobavení a to ho uživí! U třetího dílu se nic nemění a je to pořád to samé dokola. Škoda, ale tuhle sérii si zkrátka oblíbit nemůžu. 10% ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Od odpadu třetí díl zachránil pouze fakt, že jsem byl na slavnostní předpremiéře a pobavil jsem se vystoupením tvůrců na živo, které v kině proběhlo. Jinak zoufalství nejzoufalejší, jak jsem se občas v předchozích dílech pousmál, tak zde jsem měl tvář pokrového hráče, po celou dobu promítání. Tohle snad ani nemůžou myslet vážně??? Jediné co mne uklidnilo, bylo Troškovo ujištění, že do 4 dílu se určitě nechystá! Návštěva pouze na vlastní nebezpečí :-)) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Kromě jihočeských lokací štáb natáčel i v tureckém Side. (jenik71)
  • Ve scéně, kdy Ivana (Lucie Vondráčková) telefonuje s Adamem (Jan Dolanský), vidíme, že je noc a tma, ale přitom je pod Ivanou vidět stín, jako by byl den. V další scéně vidíme, že záběr byl natáčen přes den a byl později pouze upraven, bohužel stín postavy nikdo neodstranil. (Nalas)
  • Budovatelská píseň, již zakazuje starosta (Pavel Kikinčuk) své dceři pouštět, je „Zpěv svobody“. (rakovnik)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno