Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (332)

dO_od odpad!

všechny recenze uživatele

// Nebudu vám psát, jak jsem k tomu přišel, co tomu předcházelo a jak je možné, jsem to vůbec vydržel těch pět minut a sedm vteřin.... ale tohle bylo tak *pííííííííííííííííííííííííííííííííííííp* špatné!!!! Fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj a ještě jednou FUJ! (psáno hezky ručně, bez použití copy/paste) ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že při hodnocení Babovřesek nepřeháním. Přeháněl jsem. Pojmy "absolutní prázdnota" a "neexistence děje a zápletky" až nyní u třetího dílu nabývají konečných hodnot. Nepřeháním, teď už ne. Doufám, že nepřeháním. Prosím, ať nepřeháním! Nejpozitivnější je, že v našem světe nekonečné relativizace se daří najít jeden pevný bod. Filmy Zdeňka Trošky jsou objektivně špatné a líbí se jenom lidem bez vkusu. Hloupým lidem. A to je v podstatě uklidňující. ()

Reklama

reban odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě nikdy jsem snad necítil takovou potřebu zvracet, jako po zhlédnutí tohohle nechutného kusu hnijící ruky ufapované k smrti, ležící na hromadě trusu. Ještě to zhoršují červi, snažící se vložit troch originality, rozežírající snímek zevnitř. Hnis, tvořený vtipy tak špatnými, že jsem měl chvílemi i chuť skočit z okna, pomalu a vláčně vytékající z oné ruky opravdu ničemu nepomohl. Nechápu, jak si pán, který se nenechá okrást ani Trošku, mohl myslet, že třetí díl dopadne dobře. Nemůžu se dočkat sedmičky, pokud se jí vůbec dožiju. Peace ()

pipapa 

všechny recenze uživatele

..."se socialismem jsme už PROZATÍM skoncovali" - bomba!...dialog Kikinčuka, kdy při mytí podlahy nabádá svoji dceru, aby neposlouchala budovatelské písně, je geniální i Kikinčukem geniálně zahraný. Babička "trampolína" dostala zbytečně velký prostor a je nesnesitelná. Mamma Roma la Latrína (a její kámošky) opět na scéně a opět úděs a utrpení. Troškovy luxusní ex- a interiéry znovu září na úkor lidovosti. Jako dítě klasické socialistické vesnice, jejíž lidovost a nenapodobitelná atmosféra jsou navždy ztraceny, si na současné vesnice = sterilní polomrtvé skanzeny příliš nepotrpím - ale ve filmu pro oko, budiž. ()

higuain odpad!

všechny recenze uživatele

Dokoukat tuhle trilogii chtělo hodně odříkání. První díl se ještě dal, ne snad, že by byl čímkoliv kvalitní, ale byl to první díl a dal se ještě relativně ve zdraví přežít. Pak už to ale byl regulérní Mordor. Jestli je tohle "něco typicky českého" (čímž jen cituji Troškova slova), tak jsme na tom už vážně špatně. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Kromě jihočeských lokací štáb natáčel i v tureckém Side. (jenik71)
  • Ve scéně, kdy Ivana (Lucie Vondráčková) telefonuje s Adamem (Jan Dolanský), vidíme, že je noc a tma, ale přitom je pod Ivanou vidět stín, jako by byl den. V další scéně vidíme, že záběr byl natáčen přes den a byl později pouze upraven, bohužel stín postavy nikdo neodstranil. (Nalas)
  • Budovatelská píseň, již zakazuje starosta (Pavel Kikinčuk) své dceři pouštět, je „Zpěv svobody“. (rakovnik)

Reklama

Reklama