Reklama

Reklama

Vesmírná loď havaruje v zoologické zahradě a záhadná vojenská nanotechnologie na palubě se zhostí jako hostitele šestimetrového krokodýla, největšího exempláře v zajetí. V nedalekém akvaparku zavládne panika, protože právě v něm začne tento nebezpečný superpredátor řádit a zanechává po sobě jen zkázu. Navzdory vojenskému zásahu se nedaří tuto strach vzbuzující robotickou bestii zajmout, neboť ta se pokouší dosáhnout jediného svého naprogramovaného cíle: přežít za každou cenu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

To uz bolo na mna troska vela, roboticky krokodil premavajuci sa po parku a ked uz dostal chut na vrazdenie, tak to nejako ignorovali a kamera behala vsade len nie na zaber, ako ho zabija. Hlavny typek v podani Corina Nemca uz hral v roznych takychto nepodarenych filmov, asi to ma v krvi a taketo filmy vyhladava, ktore za nic nestoja. U mna jednoznacne robocroc nezabodoval a preto u mna film prepadava hlboko pod zem. ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Rána pěstí do hlavy by mi byla milejší, než opakované sledování tohohle zmršeného krokodýla Dundeeho po 237 plastických operacích. Mr. ZX Spectrum na režijní stolici měl být první (a zároveň spolu s mimozemskou entitou jménem Berkeley Anderson jedinou) obětí řádění zmutovaného robotického vysavače, tím by způsobené škody na majetku i životech byly minimalizovány. Mám totiž nezvratné důvody si myslet, že tenhle robozmrd zabil daleko více lidí u TV obrazovek, než ve vlastním ději. Svědčil by o tom i proklatě nízký počet hodnotících uživatelů. ()

Reklama

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Bolo to tak uletené, tak zábavné a tak nelogické že som sa bavil každou sekundou. Veru, keby sa to nebralo tak vážne v pohode by sa to mohlo vyrovnaťnapríklad , dneska už kultovému, filmu menom SHARKNADO. Už len ten názov má v sebe tú céčkovú údernosť. Let raketoplánu, na vesmírnu stanicu sa nezdarí. Vesmírny modul plní malých nanorobotov havaruje avšak obsah sa nejako nepoškodí. Zhodou okolností spadne presne do ohrady obrovského krokodíla. Nanoroboti začnú meniť svojim, spôsobom, mierumilovného starého obojživelníka na stroj ktorý túži iba zabíjať. Zoologická záhrada plná ľudí je tým v ohrození života. Akým spôsobom sa jeho molekuly menili na kov. Prečo potreboval neustálu organickú potravu keď už bol celí s kovu. Kde mal baterku ako sa nabíjal. Prečo videl na červeno ako terminátor. Ako bolo možné že ho ovládala stará babka pomocou I-padu. Na tieto otázky tu nenájdeme odpoveď avšak o to je to zábavnejšie 2.5* ()

feryk odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud by to bylo deklarováno jako komedie, tak bych dal jednu hvězdičku, ale takhle nemůžu jinak. Skákající krokodýl ničící vrtulníky jen těsně zaostal za skákajícím dinosaurem z papíru, který požírá vrtulníky v jurském komandu. :D Jestli někdo dokáže s vážností sledovat tyto filmy, tak má muj obdiv, to se prostě nedá, je to odpad. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Krokodília samica Stela je vo svojom výbehu v zologickej záhrade infikovaná pokročilou nanotechnológiou. Dostala sa tam po neplánovanom dopade vesmírnej sondy. Šesť metrový morský krokodíl sa zmení na zúrivý stroj na zabíjanie. Stane sa z neho "Robocroc". Je to jeden z tých mizerných, nízkorozpočtových, televíznych snímkov o obrovských vražedných zvieratách. Nelogický scénar, slabí herci, úbohá réžia a príšerne digitálne monštrum. * ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama