Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (148)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zaokrouhlíme to aspoň do průměru? Mno... Ne. Uřvanej negerskej humor jakej předvádí Hart a kupa jemu podobných mě nikdy příliš nebavil a tohle budiž dalším důkazem. První polovina ještě ucházející, teda ne, že bych odpadal smíchy, ale drželo si to jistou úroveň, ale druhá polovinu potvrzuje jedno z nejzásadnějších rčení a sice opakovaný vtip není vtipem, nebo tedy je, ale když už film nemá nic navíc co nabídnout, tak nepotěší.45% ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Typicky americká komédia s predvídateľným scenárom v centre, ktorej je chlapík bez charizmy a priateľov. Preto si musí svedka a družbov "kúpiť". Našťastie táto služba existuje ale v časovej tiesni dostane bandu nýmandov čo má byť akože vtipná zápletka. S takýmto osadenstvom americký scenáristi ľahko skĺznu ku genitálnemu humoru. Na konci síce ešte vytiahnu ideu priateľstva, aby vytlačili slzičku, keď už lásku nechali ležať v blate. Ale aj u nej si ešte nechali želiezko v ohni. Produkcia je kvalitná, herecké výkony celkom dobré, žiaľ príbeh slabý. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dobra komedia s originalnym nametom, ktoru si uziju hlavne fanusikovia Kevina Harta, ktory tu konecne nehra ukecaneho chudaka ale pre zmenu ukecaneho frajera a väcsina jeho kecov je velmi vtipnych. Hlavny hrdina je tiez v pohode a s Hartom su solidna komicka dvojka. Bohuzial zvysok uz za vela nestoji. Najviac ma sklamali absolutne nevyuziti najati kamarati na cele s totalne zbytocnym Jorge Garciov. V poslednej tretine bolo na môj vkus uz dost vela hluchych nevtipnych miest. Cela linia s urazom so psom isla mimo mna. Ale prva hodina je fakt dost slusna, niekolkokrat som sa dobre zasmial (chudak babicka) takze za jedno pozretie to stoji. 6/10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Dokonalý svědek je ten typ komedie, při jejímž sledování sice čas u ní strávený uběhne určitě příjemným a odpočinkovým způsobem, na druhou stranu druhý den už o ní tentýž divák bude vědět akorát to, že byla fajn, ale z jakého konkrétního důvodu by jí doporučil, tak to bude tahat až z paty. Ale abych zas nepřeháněl, myslím, že minimálně dokáže oslovit svým nenásilným způsobem zpracování, čímž mám na mysli především to, že zde tvůrci netlačili v žádném z ohledů zbytečně na pilu, díky čemuž ani jednou nesklouzli k nějakému trapnému momentu, nesnesitelnému patosu, či moralizování, bez kterého se většina podobných typů filmů neobejde. Takže se jedná spíš o takovou lehčí, odlehčenější komedii, než o nějakou bláznivou šílenost, což zde považuji za velké pozitivum, k obsahu filmu se toto zpracování totiž hodí mnohem více. Mě osobně pak navíc překvapila i umírněnost Kevina Harta, na kterého mám jinak docela alergii kvůli jeho extravagantnímu herectví, zde ze sebe ale tentokrát nedělá až takovýho debílka a poměrně mu to svědčí, nehledě na to, že ve spojení s Joshem Gadem jim to vážně šlape a jedná se o fakt sympatickou dvojku. Zápletka jinak nepatří úplně k nejoriginálnějším, respektive spíš její vývoj postrádá jakýkoliv moment překvapení, či nečekaného tvůrčího nápadu, s čímž ale upřímně nemám u tohoto žánru zas až nějaký zásadní problém, má spád, nenudí, jak jsem zmiňoval, není trapná, a to vše dělá z oné zápletky pohodovou záležitost, kterou též není nutné nikterak kritizovat. Zkrátka, Dokonalý svědek je sympatická, odlehčená věc, která potěší a rozhodně neurazí, takže proč ne. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Typická střeštěná americká komedie, nešetříjící vulgárními vtipy. Naštěstí disponuje i povedenými hláškami, a sem tam i nějakým tím trefným vtipem. Líbil se mi námět na dokonalého svědka. Nemáte žádné kamarády a nutně potřebujete sedm svědků na svatbu aby zahráli vaše kámoše? No problem, Kevin Hart vám je sežene. Bez něho by film byl totální průser. Kaley Cuoco -Sweeting je v Big Bangu výborna, ale každý z filmů kde se objeví je bohužel děs (trošku mi to připomíná Jennifer Anniston, která v přátelích byla taky skvělá, ale ve filmech to není ono). Čím to? Nemá snad Kaley talent? Neumí hrát a nebo v těchto filmech ani nemá šanci předvést co v ní je? Její špatný výběr filmů? Nedostala nabídku na pořádný snímek? Každý ať si udělá svůj názor. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)
  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)

Reklama

Reklama