Reklama

Reklama

Pestrobarvec petrklíčový

Trailer 1

Obsahy(1)

Na chátrajícím šlechtickém sídle žije sběratelka motýlů Cynthia se svou milenkou Evelyn a ve svém svébytném a poněkud výstředním světě se oddávají rafinovaným erotickým hrám. Cinefilní lahůdka se vyznačuje podmanivou a smyslnou atmosférou, výraznou hudební složkou a odkazy na sexploatační filmy 60. a 70. let. (Aerofilms)

Diskuze

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Troll je taky, co niekoho pisajuceho slovensky s pomocou par cechizmov, nabada k spravnemu ceskemu pravopisu. Alebo ked zo seba robi vola, aby vsetkym ukazal, jak u nich na zakladke mali nastenku s motylami :-)

na příspěvěk reagoval PhilMarlow, PhilMarlow

PhilMarlow

PhilMarlow (hodnocení, recenze)

Matty

A no bóže, tak se vytahuju, no. Se tomu zasmějte ne. Jako Dr. Horibble. Já zas budu třeba za pitomce jindy. O nic nejde :)

P. s.: jak može člověk za to, že je zdělané, no řeknite...

JohnMiller

JohnMiller (hodnocení, recenze)

PhilMarlow

To nie je žiadna výmluva. Pokiaľ režisér nezmenil svoj prístup k filmom, čo pochybujem,  tak tu o žiadny dej ani nepôjde, tým pádom tu nie je veľmi  ani čo vyspoilovať. Toto bude viacmenej umelecký film.

na příspěvěk reagoval PhilMarlow

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

PhilMarlow

Že půjde o zvíře nebo rostlinu mi docvaklo, jen mi unikala souvislost s originálním The Duke of Burgundy. Jde-li o anglické zoologické názvosloví, nedostalo se mi holt stejně kvalitního vzdělání jako vám. 

na příspěvěk reagoval PhilMarlow

PhilMarlow

PhilMarlow (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Až budete písať po slovensky tak pak áno, chtrák...Alebo trocha demagóg?

Motýli jsou kupříkladu k tomu aby opylovali, protože jinak bychom už všichni dávno pozdechali (což by nebylo ku škodě planety) anebo z nás byli mutanti. Jinak třeba taky k tomu, že pak jeden nemusí klást tupé dotazy na csfd.cz (_!_)  :))))

PhilMarlow

PhilMarlow (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Babočka admirál, Otakárek fenyklový, Žluťásek čičorečka, Bělásek zelný.... Mám pokračovat? To šecko sú motýle, takže esi nekomu nedonde, co je Pestrobarvec petrklíčové... sorry, no. Čus a pěkného večera přeji :)

 

P. s.: Trajlery vyspojlerovalyyyyyy. Jako ty trajlery, nikolivěk ti trajleři. Pusu :)

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Uživatel PhilMarlow smazal svůj příspěvek.

Traffic

Traffic (hodnocení, recenze)

Dejte si to do googlu, neni tak tezky to dohledat, jde o doslovnej preklad puvodniho nazvu.

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Doufám, že Aerofilms vytrvá a skutečně půjde o první Stricklandův film uvedený do širší distribuce. Neví mimochodem někdo, odkud se vzal ten podivuhodný český název? Podle knižní či jiné předlohy to očividně není. 

na příspěvěk reagoval Rob Roy, PhilMarlow

Reklama

Reklama