Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vodič nákladného auta medicínskej firmy Mamaroneck prevážajúcej toxický odpad sa sústredil na písanie SMS správy viac ako na riadenie svojho vozidla. Odniesol si to chudák jeleň, ktorý sa rozhodol odpočinúť si práve uprostred cesty. Navyše, jeden zo sudov sa uvoľnil a odkotúľal do neďalekého potoka, ktorý ho odplavil až k hrádzi z dreva a blata, obývanej bobrou rodinou. Krátko na to sa trio dievčat Jenn, Zoe a Mary rozhodlo stráviť víkend na chate neďaleko spomínaného jazera. Mala to byť pôvodne babská jazda, ale ako to už býva, plány sa menia. Na scéne sa objavila trojica mládencov, čo by nemuselo byť vôbec zlé. Čo je oveľa horšie, zelený sliz zo zapotrošeného barelu zmenil bobrov v zombie, ktorí dostali chuť zahryznúť sa do niečoho oveľa šťavnatejšieho ako drevo... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už začiatok vyznel povedome, asi preto, že Return of the Living Dead Part II začal tak isto. Dialógy boli trápne a strašne tupo vyzneli. Neskutočne amatérsky natočené, bobry boli ukážkovo efektne dokurvený. To bolo jasné , že nejde o skutočných Bobrov. Neskutočne primitívne spracovanie, a faktom je, že tento nepodarený snímok kopíruje veľa iných filmov. Poviem to len raz, režisér je debil a Bodka. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Jediný štěstí tohoto filmu je, že se nebere moc (vůbec) vážně. Tam, kde se spousta 80' filmů pokoušelo o lehký komediální nádech nebo sebeironii, tady bych řekl, že se pokračuje v bejkárnách a typu odrzlého humoru, který byl například v Bad Taste, i když atmoféru to nemá prakticky žádnou. Autoři více, než na cokoli jiného, sázejí na divákovu chuť se bavit, takže spíše než pro fanouška hororu, je tohle určeno pro bandu kámošů s kupou chlastu a trávy - v kolektivu to musí fungovat bezvadně. Takže suma sumárum - bobři, kozy, vyhrocenost na druhou. Čirá zábava a šmitec. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ze všech možných stupidních nápadů, jaké zmutované zvíře by mohlo na kameře ještě ohrožovat, či rovnou požírat zoufalé mladé neherce a pornoherečky, si tentokrát tvůrci vybrali snad to nejbizarnější. Bál jsem se jen dle plakátů, co nám tato nevídaná slátanina přinese, ona ovšem nečekaně překvapila. Nestala se ničím přeborným, stále se pohybujeme ve vodách velmi špatného hororového výsměchu, to napětí však film obsahoval a postupné ubývání hlavních postav také nebylo na škodu. Takže za mě i dodnes jedna z lepších komediálních přestřelek se strašidelným nádechem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Aby bylo možné zopakovat divácký zájem jako v případě „Sharknada“, je potřeba alespoň pár zajímavých herců a postav, vymyslet něco, co komplexněji funguje a kde je skutečně humor, anebo alespoň nějaká ta památná scéna, což v „Zombeavers“ v podstatě chybí. Snaha zde je, ale tvůrci prostě jeli na to, že ten název bude sám o sobě tak ujetý, že ani nebude vadit, že je vlastně jedno, že jsou ve filmu zombie bobři. Kdyby to byly zombie tykve, výsledek je nejspíš stejný. Prostě jsem čekal víc zábavy. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jediný bobří Horor, takže trochu nadhodnotím. Plusy: pěkný herečky, nahota, výborná stopáž, hudba a zvuky jak z 90tkového Hororu, sem tam dobré Gore (ukousnutý penis top scéna), některé scénky vtipné. Mínusy: bobři mohli vypadat lépe (maňáskové divadlo), ale budiž, Gore mohlo být šťavnatější, některé efekty. Ve výsledku, je z toho ale celkem vtipná oldschool, hororová podívaná, při které stačí prostě vypnout mozek. Já se bavil. Potěší nepovedené záběry a potitulková scéna. (Full HD) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Příběh začíná v pátek 14. června 2013. Blonďatá Jenn (Lexi Atkins) to má na svém mobilu. (ČSFD)
  • Herečky Rachel Melvin (Mary) a Cortney Palm (Zoe) namiesto používania toaliet v budovách chodili radšej do blízkeho lesa. Pri jednej z týchto ciest raz našli v lese lebku mŕtveho zvieraťa. Z lesa si ju priniesli a využili na výrobu náhrdelníkov. (Marceloo)
  • Herec John Mayer (Luke) investoval 30 000 dolárov do hereckých kurzov, aby ho pripravili na tento film. (Marceloo)

Reklama

Reklama