Reklama

Reklama

iZombie

(seriál)
  • Austrálie iZombie
Trailer 1
USA, (2015–2019), 49 h 50 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Molly Hagan, Nick Purcha, David Anders, Bryce Hodgson, Robert Buckley, Nora Dunn, Jenna Berman, Elysia Rotaru (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Studentka medicíny, ze které se stává zombie, se snaží uchovat si svou lidskost tím, že jí mozky v márnici. Zjišťuje také, že má zvláštní nové nadání k řešení zločinů. (Netflix)

Videa (59)

Trailer 1

Recenze (110)

Sammya 

všechny recenze uživatele

Kupodivu mnohem lepší seriál, než jsem čekala, po prvních asi dvou epizodách mě to bavilo tak normálně, ale ke konci už jsem to žrala. Nápad s tím, že Liv přebírá tendence, vzpomínky a povahové rysy lidí, jejichž mozek sní, je super, protože nám to dává možnost objevovat různé světy a různé lidské typy a slabosti v každém díle. Pokaždé je Liv vlastně někdo jiný. Její boss Ravi je boží :D Parťák detektiv mi ze začátku k srdci nepřirostl, ale nevadí mi. Lowella jim neodpustím, konečně můžu zas někde vidět Bradleyho Jamese a oni mi to takhle zkazí. A naprosto nesnáším Majora, to je tak nudná a nezajímavá postava Celkově ale velmi povedený seriál. Doufám, že druhá řada se povede. Edit: Třetí řada je zatím výborná. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

PILOT: Je to celý úplně debilní, naivní a teenagerský. Jenomže jde na první pohled poznat, že se jedná o tvůrčí záměr a nikdo se tu nesnaží dolovat dramatické suroviny na místech, kde se jim dle žánru ani nemůže dařit. Velice příjemná oddychovka, a prostě konečně sci-fi výplach, co neurazí. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tahle sarkastická zombie Liv mi sedla mnohem víc než potácející se zombíci v obvyklém americkém ztvárnění. Bledost a bílé vlasy jsou skvělý nápad, čím zombie odlišit od obyčejných smrtelníků, a navíc velmi dobrý humor a flashkbacky z mozku obětí dělají z tohohle seriálu něco, čím se liší od jiných zombie seriálů. Povedlo se i herecké obsazení: Liv, patolog Ravi i ten detektiv, který Liv drží při zemi - paráda. Co mi tak úplně nesedlo je jedna z hlavních postav - Major. Je možné, aby chlap byl tak tupý, nechápající a naivní? Zhlédnuta první a druhá série a druhá je snad ještě lepší. ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

"O zombici, která řeší záhady." // Myslím, že tímhle popisem to bylo naprosto vystihnuto... A vlastně.. Na tom není vůbec nic špatnýho a o tom to vážně je. Je to příjemná oddechnovka, nic co by vás vtáhlo a připoutalo k sedačce a donutilo to sledovat, ale na druhou stranu je to příjemná kulisa a dá se to sledovat, i když Vám nějaké díly utečou. Nápad to má dobrý, postavy sympatické a celkově to na mě dělá příjemný dojem. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Já teda čumím. Veronica Mars je oproti týhle vatě o dost menší spatlanina, ale že bych na to pěl ódy, to teda nene. Tady je základem komiks...tak jak to posledních pár sezón je momentálně u vyčpělejch 8+ béček v kurzu. Ale to ještě neznamená, že to bude fungovat. Pro 10 letý línoprdelce asi fajn zábava v pauze mezi Narutem a Flashem, ale já na tohle...jak by měl říci kdokoliv starší 13 let, nemám čas. ()

Galerie (680)

Zajímavosti (16)

  • Pro herce Bradleyho Jamese byla tato role poslední, ve které měl svůj původní nos. Krátce po natáčení se mu stal vážný úraz během sportu, po kterém musel ihned podstoupit plastickou operaci nosu. Zejména některé jeho fanynky nebyly vůbec nadšené a dlouho mu to prý zazlívaly, protože si mylně myslely, že mu „stoupla sláva do hlavy“ a tento zákrok si nechal provést jen z jakéhosi vlastního rozmaru. (Lynette)
  • Herec Bradley James si musel kvůli své roli nechat po celou dobu barvit své přírodní světle plavé vlasy na tmavě hnědý odstín. (Lynette)
  • O herci Bradleym Jamesovi (Lowell Tracey) je všeobecně známo, že v reálném životě neumí moc zpívat ani tančit, což mu dělalo velký problém už za jeho hereckých studií, kdy v těchto povinných předmětech na herecké škole dle svých slov prý příliš neexceloval. Proto bylo celkem překvapivé, že v tomto seriálu získal roli hudebníka. Ještě překvapivěji se ovšem zachoval jednoho natáčecího dne, když se točila epizoda Maternity Liv (2015). O pauze, kdy se čekalo na další pokyny režiséra, dostal spontánní nápad, že by mohl začít tančit po místnosti s jeho hereckou kolegyní Rose McIver (Olive "Liv" Morre), se kterou ho pojil v reálu výborný přátelský vztah. Jakmile začali tančit, režisér Patrick R. Norris dal pokyn kameramanovi, ať to točí a tak vlastně vznikla u diváků oblíbená taneční scéna, která v seriálu vůbec být ani neměla. Zajímavé na této scéně je také fakt, že Bradley James odvážně zaimprovizoval a vcelku úspěšně zatančil slavný „moon walk“ jeho oblíbeného hudebního interpreta Michaela Jacksona a herečka Rose McIver ho v tom nenechala samotného, zatančila ho také, a to dokonce v botách na podpatcích. (Lynette)

Související novinky

Kdo se vydá na Krypton?

Kdo se vydá na Krypton?

04.09.2016

Celovečeráky od DC teď možná trochu zaostávají za těmi od Marvelu, na malé obrazovce je ale situace opačná. Marvelu se daří jen u Netflixu a s Agent Carter a Agents of S.H.I.E.L.D zásadní úspěchy… (více)

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Televizi zatopí Lucifer

Televizi zatopí Lucifer

03.03.2015

Arrow, The Flash, Gotham, iZombie, Supergirl, Krypton, Titans... a teď Lucifer. Vydavatelství DC Comics možná prohrává bitvu o velké plátno, rozhodně vládne ale v televizi, kde se vysílá nebo chystá… (více)

Reklama

Reklama