Reklama

Reklama

Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (86)

maddy 

všechny recenze uživatele

Ďalšie akčné C-éčko od Briana A. Millera v úlohe s Bruceom Willisom. Mám pocit, že Miller musí na Willisa vedieť nejakú poriadnu zákernosť, že mu neustále lezie do jeho filmov, inak si jeho účasť v týchto lacných, podpriemerných počinoch neviem vysvetliť. Vice je len amatérskou verziou Islandu a I, Robot, ktorá síce opäť zvyšuje svoju atraktivitu účasťou Brucea Willisa, ale ten tu má zase len úplne nepodstatnú úlohu. Nápad síce Vice má, aj keď vykradnutý z iných filmov, a tá myšlienka o komplexe s androidmi, kde ľudia chodia páchať akékoľvek zločiny a zvrátenosti nie je vôbec na zahodenie. Technická stránka je na podobný film taktiež bez problémov znesiteľná, ale to je tak všetko. Problém je ten, že Vice by sa chcel (nevhodne) hrať na inteligentný film, pritom je to obyčajný akčňák bez hlbšieho zmyslu. Brian A. Miller je obyčajný kazisvet, ktorý nevie režírovať a tak ani len tá akcia nie je v jeho podaní nijako pútavá. Z blondínky v hlavnej úlohe nikdy akčná hrdinka nebude, jej pokusy o beh na podpätkoch sú vyslovene na smiech, profesionálne komando ktorú ju ma zneškodniť sa z milióna výstrelov nevie trafiť ani raz a celé to je zase raz bez jediného zaujímavého momentu. Oproti Vice vyzerajú aj Willisovi Surrogates ako najkvalitnejší sci-fi film storočia. CELKOVO: 1* (2/10) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Tak co pak tu máme za béčko ? No, béčka mám rád, ale spíš ty akční, zde to moc nového nepřineslo, skoro žádná hluboká zapamatovatelnost, ale přežít se to dalo úplně v pohodě, takže při váhání mezi 2 a 3 * jsem se přiklonil nakonec k té třetí. Jako jednorázovka to vůbec neurazí. Tak s čím začít ? Nedá se to nějak moc pitvat. Příběh určité zajímavé aspekty má, takže si to tu pozornost určitě nějak udrží. Nějaké pranice zde nečekejte. Je tu teda dost přestřelek, kamera je v pohodě, ta technická stránka je na béčko tak akorát. Relativně krátká stopáž, dost dialogů, ale nuda zde rozhodně není. Jen by to chtělo vylepšit scénář, přidat zajímavější akci, nějaké naháněčky atd a hned by to bylo možná lepší. Výraznou chybu film určitě nemá, jen je to takové moc obyčejné. Hudba je taková normální. Herecké obsazení je na tom celkem dobře. Bruce Willis je tu možná zbytečný, ale ujde. Ostatní – neměl jsem s nikým problém. Trochu mi to připomnělo jiné filmy, třeba Náhradníci – sice zdáleně jen, ale přesto. Takže neškodná oddychovka ne jedno shlédnutí, takže u mě čistý průměr, který by náladu zkazit neměl. ()

Reklama

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se z tohohle filmu odebralo všechno nesmyslné střílení všemi nesmyslnými zbraněmi, nezbude v něm ani třetina takzvaného děje. Další z řady ultimátních důkazů o tom, že lidský mozek lze pomalu, ale jistě vymýt filmem, a že i lidé s filmem vymytými mozky budou natáčet další takové vymývací filmy. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k produkci, jménu režiséra a obsazení by se dalo od Vice očekávat laciné, hloupé a jen s velkou dávkou tolerantnosti snesitelné béčko, ovšem čest výjimkám, které právě tato podívaná opravdu nečekaně reprezentuje. Každopádně hlavní zásluhu na tomto mém pozitivním dojmu z Vice má její zápletka, o které si dovolím dokonce tvrdit, že by byla skutečně vhodná i klidně pro nějakou velkoprodukci s nějakou megastar v hlavní roli, jelikož se dá označit za opravdu nápaditou, svižnou a obsahově výraznou, a které ubližují právě jen výše zmíněné ohledy, tedy produkce, což se projevilo především na efektech a vizuálu, dále režisér, který si příliš nedokázal poradit především s akcí a vlastně i s celkovým zpracováním, no a samozřejmě ani herci tomu zrovna moc nepřidali, kdy hlavně představitelka ústřední hrdinky je herecké poleno první třídy, Thomas Jane s tím pačesem na hlavě pak též nepůsobí úplně sympaticky, Schaech je tu jinak těžce nevyužitý, a co se týče přítomnosti Willise, tak on je tu opět jen jménem do titulků, které by mělo sice být lákadlem, ovšem v Brucově případě bych řekl, že to má spíš už zcela opačný efekt. Navíc je i škoda, že ten film není opravdu v žádném ohledu nějakým způsobem výraznější, ať už krvavou, či nekompromisní akcí, případně třeba temnou, syrovou atmosférou, prostě je to taková jalovina, kterou tvůrci nedokázali nikterak ozvláštnit. I přesto všechno ale musím zopakovat, že ta zápletka mě zkrátka fakt oslovila, měla spád, ne úplně předvídatelný vývoj, bavil mě i drsný hudební doprovod, takže i když se tedy pořád jedná o skutečně nefalšované, laciné béčko, tak nabízí něco, co jí zásadním způsobem vytahuje z matného dna. ()

FaceMan odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné čo som zistil je, že za chvíľu si môžem vyrobiť aj psa ktorý je už dávno po smrti. Ale aby po ňom nešiel útulok tak ho budem musieť poslať do tajnej krajiny (watch dogsaby), kt. si ale nalepím na nástenku. To preto lebo keby náhodou niekto prehľadával môj byt, aby vedel kde má ísť. To je život nedoprajú mi mať ani robota psa. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • Do hlavnej ženskej roly sa mohlo dostať niekoľko známych herečiek, ale producent Randall Emmett obsadil do hlavnej úlohy svoju vtedajšiu manželku Ambyr Childers, no zároveň najal niekoľko svojich "tajných" mileniek, ktoré mali na prstenníku iniciály „RE“. Ešte počas natáčania sa 6-ročné manželstvo rozpadlo, Emmett požiadal v apríli 2015 o rozluku a Childers podala v roku 2017 žiadosť o rozvod, ktorá bola v tom istom roku zavŕšená. O Emmettových praktikách neskôr informoval 29. júna 2022 LA Times, ktorý ho obvinil, že ponúka ženám filmové úlohy výmenou za sex. (Arsenal83)

Reklama

Reklama