Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (128)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spousta krve, bitek, přestřelek a úžasných postav. 2. série se oproti té první zbavila zbytečných natahovacích scén a seriál tak působí více svižněji a v každé epizodě se něco stane. Hlavní záporák Punisher mi upřímně sedl více jak Fisk v předešlé sérii. Kolem a kolem se jedná o zlepšení už tak úžasného seriálu, jehož styl se už v dnešních marvel seriálech nenosí. PS: Pokud se rozhodnete po 2. sérii s Daredevilem pokračovat, doporučuji Vám nejdřív zkouknout The Defenders, které je mj. volným pokračováním právě 2. série Daredevila, a až pak přejít na Season 3. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrchol komiksové tvorby a to ať už jde o seriálové projekty, nebo filmové.(Smazal se mi dlouhý komentář a já nemám teď sílu psát ho znovu, takže ho za pár dní napíši a doplním, ale první věta by Vám měla bohatě stačit, abyste věděli, že to musíte vidět). PS: Už to nenapíšu, ale i tak první věta i po dvou letech stále platí. ()

Reklama

Styxos 

všechny recenze uživatele

Elektra a Punisher úžasný. Celkově dokud to staví na konfliktu dvou likvidátorů zločinců, tak je to perfektní. Pak ale nastoupí dlouhá výplň, snaha napojit se na zbytek seriálovýho univerza, a věci kolem Ruky... drsný, temný a nekompromisní to je, ale ve výsledku toho chce ten seriál na můj vkus obsáhnout moc ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je ve své první polovině trošku nuda. tedy do nástupu naprosto božího Punishera. Pak vše nabere určitý drive. Ten trošku upadne aby poslední díly série nabídly vynikající akční podívanou s trochou mystiky. Ruku k dílu a pomoc přidají kočka Elektra, starouš Stick a nakonec i Frank. Jeho scény mě tedy musím říci bavili rozhodně nejvíc a jeho nekompromisní jednání je výkladní skříní série. Ale postupně a odbočkami rozvíjející se linka Dardevila, Elektry a starouše je taky vynikající. 90 procent za ještě lepší podívanou než nabídla úvodní řada. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osobně o něco slabší, co jednička, hlavně kvůli vývoji děje. Na konci mi to jednouše už přišlo jako přeplácaná omeleta (konec vůbec byl takový deuxový, trochu moc hollywoodský s drobet klimax shazujícím cliffhangerem) a našel jsem i pár wtf momentů a trochu nelogických uvažování, kterých se seriál doposud úspěšně vyvarovával. Absence silné záporné postavy také nepřispívá hodnocení. I tak, stále je to nadupaná zábava, herecky brilantně zahrané (Punisher, Elektra) roztahané a akční drama, kde mírně odlehčující prvek je příjemně cynický Foggy. Choreografie bitek je na nejvyšší úrovni, až je jejich častá frekvence kontraproduktivní v smyslu, že vás i malinko můžou omrzet (bitka na schodech je v 3. epizodě je top!) a to vše za přispění jinak perfektní kamery. A když je nečeho víc, musí být nečeho míň, což jde ruku v ruce s trochu řidším dějem v civilní formě a dělá podívanou mírně nekonzistěntní. Škoda. I přes docela dost výtek, jak jsem říkal, skvělá podívaná. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (19)

  • Když jsou Matt (Charlie Cox) a Elektra (Elodie Yung ) na nádraží, Empire State Building svítí modře a oranžově. To je znamení, že NY Mets nedávno vyhrál sérii proti Yankees. (Epistemolog)
  • Velký plešatý motorkář, který bojuje s Daredevilem na konci epizody, je dobře známý MMA bojovník Dan Miragliotta. (Epistemolog)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama