Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (239)

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Nie, nie nie nie nie_____ Čo som to videl? Tanec naolejovaných chlapov? Niéééé. Channing Tatum je herec ktorého ozaj nemusím. Hral v niekoľkých dobrých snímkach ale väčšinou to po hereckej stránke nestálo za nič. No a Magic Mike 2 nie je žiadnou výnimkou. Videl som to bohužiaľ celé, na silu. No a môžem vám pokojne prezradiť, že dámska časť osadenstva s ktorou som do sledoval, sa bavila viac. Tieto metrosexuálne bez-mozgové hory nasteroidovaných svalov ma nedokázali upútať, sorry, nebol som cieľová skupina. ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Zatímco Soderbergh brnkal se snímkem Bez kalhot převážně na dramatičtější strunu, tak jeho pokračování s lascivním podtitulem XXL se již plně vydalo cestou nenáročné letní komedie. Chtělo by se říct, že přiznaně míří výhradně jen na ženy, nicméně záměrem tvůrců zřejmě bylo oslovit obě pohlaví - jde totiž v podstatě o chlapáckou road-movie o macho mužích, kteří vedou silácké řeči a dělají vtípky, jež odpovídají ironicky spíš zábavě pro pány, zatímco ženy se mohou kochat striptérskými výstupy, kterých je o hodně víc než v jedničce a mají i lepší choreografii. Děj je na druhou stranu vyloženě strašný a dialogy otřesné, přičemž snaha vtisknout hlavním hrdinům nějakou serióznější psychologii nebo osobní problémy se zcela míjí účinkem, protože jde o banality, kterými se autoři snaží zamaskovat, že cílem filmu je ukázat svaly a částečnou nahotu hlavních protagonistů. Delší recenze ZDE. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Občas se stane, že některý film překvapí a vydělá více peněz něž by se čekalo. To si pak sednou moudří lidé a dají hlavy dohromady. Jenže bohužel je napadne dát dohromady i díl druhý a vůbec jim nevadí že původní film byl vlastně ukončen, vše bylo řečeno, navíc obsahoval v té době hodně stoupajícího Matthewa. Pochopitelně ten již nemá zapotřebí někde ukazovat svůj holý zadek. Svou kariéru si vydřel a soustředí se na zcela jiné role. Chápu. Ovšem nechápu proč šel do téhle břečky Tatum. Copak nečetl scénář? Děj jsem nenašel a druhou hvězdu dávám za vynikající pecku I want it that way. 30% ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Zatímco první Magic Mike mě docela slušně bavil, druhý díl byl naprosto bez děje, smyslu a vlastně jakéhokoli sdělení mimo to, že ženy jsou královny a zaslouží si, aby pro ně a na nich vykonávali pánští striptéři náznakový akt styku jako něco, co je třeba ocenit haldou jednodolarovek a usilovným vřeštěním. Bylo tam několik super tanečních choreografií a za ně dávám jednu hvězdu namísto hodnocení "odpad". 10 % ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jedna jediná scéna měla vtip a to ta na tý benzínce. Tu jsem ocenil i já a docela jsem se zasmál. Zbytek je pro mě nepochopitelné filmařské monstrum, které ukazuje druh popkultury, která je u mě vysloveně mimo. A kdyby se někdo chtěl rozčilovat nad tím, proč jsem na film vůbec koukal, tak podotýkám, že jsem ho shlédnul náhodou a v podstatě omylem. Říkal jsem si, co by mohlo být na tomto filmu jiného od prvního dílu. Ve výsledku vlastně skoro nic. Jen na rozdíl od prvního dílu ten druhý působí, jak kdyby u scénáře někdo tahal kočku za ocas, aby vymyslel něco jiného, než to, co už jednou někdo vymyslel. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama