Reklama

Reklama

Den matek

Trailer

Obsahy(1)

Slavná vyvražďovačka podle Tromy! Jak nejlépe potěšit svou matku? Každý má svůj způsob, někdo nosí květiny, někdo pomáhá při uklízení. Bratři Addley a Ike mají jasno. Jejich maminku nejvíce potěší, když znásilňují mladé dívky, mučí jejich bezbranná těla a nakonec je brutálním způsobem zabijí. To se stává osudným třem mladým kamarádkám, které si vyrazí na výlet do lesů, kde sídlí šílená rodinka... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přestože bych svým způsobem označil tento film jako jeden z nejlepších filmů od Tromy, tak jsem z něho byl i lehce zklamaný. Režiséři se sice konečně věnovali vytvoření pořádného děje, ale dost ubrali z jiných věcí, které zdobily jejich díla a já se zas až tolik nebavil, jako jindy. Samozřejmě, že film má několik nezapomenutelných hlášek či morbidních scének, ale bylo jich tu podstatně méně než jsem v jejich filmech zvyklý. Ani nahoty zde tentokrát nebylo moc což byla dost škoda, protože herečky byly docela pěkné. Já vím, že horory o erotice moc nejsou a to je i dobře, ale u Tromy jsem přece jenom zvyknutý na něco jiného. V neposlední řadě musím pochválit i hudební doprovod, který je jako ostatně vždy naprosto skvělý. Jen mi trošku vadilo, že se pořád opakoval dokola. ()

POMO odpad!

všechny recenze uživatele

Výťažok z úvodných 'medzi rečou' dialógov: “There are three most important things in business: distribution, distribution and distribution.” Áno, to sú JEDINÉ tri hodnoty, na ktorých si Kaufmanovci postavili 'Troma byznys'. Kvalitu netreba, stačí distribuovať. Na všetko sa nájde spotrebiteľ. ()

Reklama

folklorman 

všechny recenze uživatele

Tři kamarádky bydlící na společné koleji se rozhodly po letech znovu setkat a něco dobrodružného podniknout. Cílem bylo jezero uprostřed temných lesů. Táborák před stanem, alkohol a nezávazné dialogy značí krásný začátek setkání. Ani jedna netuší, že je pozoruje velice zvláštní rodinka přebývající v opuštěném domě uprostřed lesa. Děvčata se zachumlala do spacáků. Vtom z lesa vyskočí dvojice degenerovanců, popadnou holky ve spacácích a odtáhnou je z místa počáteční idylky. Mučení, znásilňování a ponižování bude teprve začátkem. Podobně jako Blood Sucking Freaks se i tento film snaží šokovat svojí brutalitou, ale využívá k tomu velice směšné a laciné prostředky. Trochu otrlejší divák bude na tuto realizaci pohlížet s úsměvem. Po technické stránce si film udržuje podprůměrnou kvalitu. Gore záležitosti nestojí ani za řeč. V konečném podprůměrném hodnocení bych Mother's Day označil za nekvalitní, lacinou a odfláknutou blbůstku. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Snad jedinný TROMA film, který mohu nazvat skutečně "filmem"... Herecké výkony jsou tentokrát naprosto v pohodě. Příběh neexceluje do paradoxně humorných extrémů, ale spíše si drží laťku opravdového explotation horroru, kde jedinné zlo je v matce, která totálně blbne hlavu svým dementním synáčkům a ti pak páchají zlo na každém, kdo jim vleze do "revíru" ... Všechno ve filmu je díky své umírněnosti v podstatě docela reálné a nebýt pár úletů a jména režiséra, vůbec bych neuvěřil, že tohle je od TROMY ... Byl jsem velmi mile překvapen ... Přišlo mi to jako takový mix "Texas chainssaw" + "Vysvobození" (ovšem s holkama) + "Last House on the Left" ... ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

"Moji drahý synáčikovia, vaša matka je na vás veľmi pyšná." Charles Kaufman a Warren Leight sa rozhodli že v roku 1980 napíšu scenár k filmu Mother's Day, ale zabudli na velmi dôležitú vec, a tou je atmosféra a brutalita. Všetko nám je servírované v amatérskej výzbroji, krvi si podstatne neužijeme, akurát tak babičky a jej dvoch podarených synou, jeden je zaostalý a druhý trochu mudrejší. Čo je ale velmi neobjasniteľné je, že to je v produkcii Llloyda Kaufmana a Michaela Herza 40 percent. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Film stál jenom 150 000 US dolarů. (Halloween9)
  • Dům použitý ve filmu byl skutečný dům. Nachází se v lesích Newton v New Jersey. (Chatterer)

Reklama

Reklama