Reklama

Reklama

Když tisíce hladovějících mihulí spořádají ryby v jezeře, začnou napadat obyvatele ospalého jezerního městečka a místní komunita bojuje o život. (Animal Planet)

Recenze (12)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Dalsia sialenost a la Asylum,cize som od toho ocakaval klasiku v podobe ubohych ucinkujucich a trikov,ale aj srandu ci akciu od zaciatku az do konca,vsetko sa mi vyplnilo,no cely film mi sku*vila herecka neherecka Ciara Hanna,za jej vykon by som jej nedal honorar,ale za trest by este ona mala platit divakom za ujmu na zdravi,takze kvoli tejto je*line davam len hviezdu aj to len za mihule,aspon oni stali za nieco...:-) ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nic nalhávat, ale už jen proto, že tenhle kus pochází ze stáje společnosti Asylum, musí být všem již od začátku jasné, že nemůže jít o dobrý film, nebo nedej bože o nové Čelisti... A hlavním důvodem opravdu není výměna žraloka za tisíce vražedných mihulí, ale to, že se jedná o levný, hloupý film s jednou vyhaslou televizní hvězdičkou (Brendáááááá), bandou mizerných herců (kromě Christophera Lloyda, ten v roli starosty opravdu pobavil), prakticky žádnou atmosférou a mizerným CGI... Zpočátku nebyl tenhle kus úplně špatný, ale postupem času se zábavnost pomalu, ale jistě vytrácí a film se snaží o jakousi serióznost, což je rozhodně škoda, přeci jenom mohl vzniknou extrémně zábavný kus ve stylu Megapiraně... No, a že bude tenhle kousek vysílán na Animal Planet je už jen takový bombónek na závěr... ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Béčková televízna somarinka, ktorá je variáciou na tradičnú story z Čeľustí, akurát tu namiesto toho sú vraždiace CGI mihule (niečo ako malé, hadovité ryby). Tie sa v americkom malomestečku dostanú do kanalizačného systému a začnú vyvádzať. A tak tu je tradične odborník, ktorému málokto verí, starosta, ktorý nechce robiť poplach (zábavný Christopher Lloyd), rodinka v ohrození, kopa bezvýznamných obetí, ale zbytočne to kazí slabé CGI a stereotyp. Škoda, mohla to byť väčšia sranda. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Film od veleslavného studia Asylum a navíc o vzteklých zabijáckých mihulích? Jak tomuhle může někdo odolat? Z chlastu notně oteklá Brenda Volšová hraje pořád tak zle, až srdce usedá a mihule jsou tak krásně digitální a místní odborník tak odborný a starosta tak odporný... Škoda jen, že se film tváří tak ukrutně vážně, takže tu a tam (asi tak 60 % stopáže) poněkud zanudí. Jo a Brenda pronesla při spatření tlamičky mihule památnou větu: "Fuj, vypadá to jak ozubená prdel", za což musím přihodit aspoň kousek hvězdičky. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem o mihulích viděl skvělej dokument a byl jsem zvědavej i na tenhle film, kde se mihnul právě i Jeremy Wade s nimž byl  ten dokument.. podle hodnocení jsem věděl do čeho jdu a taky jsem to dostal.. většinou to u těhletěch filmů moc neřešim, ale tady mi ty špatný efekty kupodivu vadily, ale jinak jsem celkově viděl už i horší filmy. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Behom boja pred domom povie dcéra otcovi, že jej priateľ Alex sa každú chvíľu vráti. Alex ale nepovedal, že sa vráti, navyše, v podmienkach, aké film vykresľuje, by bola pravdepodobnosť, že je vôbec ešte živý, prinajmenšom povážlivá. (ČSFD)
  • V závere filmu sa jedna z postáv rozhodne vliezť do priestoru plného mihulí a niekoľko z nich zabiť. Potrebuje totiž ich orgány. Liezť medzi ne je ale smrteľne nebezpečné a vzhľadom k tomu, že doslova pár metrov od nich je plno mŕtvych mihulí, je tento risk absolútne nezmyselný. (ČSFD)
  • V niektorých scénach sa po útoku mihulí „zázračne“ neobjavuje žiadna krv. (ČSFD)

Reklama

Reklama