Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (385)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Viset z okna nad trampolínou plnou zombie za vetchý penis vetchého starce? Ano, i tak lze plnit povinnosti k sobě samým, bližním, vlasti a přírodě.. Ten teenagerovský odér mi místy kroutil palce, ale přál jsem těm třem junákům (a barmance od Lawrence ze Stydkého pysku) o dost víc než nemrtvým a to není u mě málo. Aniž bych se obával z kafilérky uprchlého pudla s nutkáním znásilnit mou nohu, dávám Landonovi na uniformu tři skautské známky. Za vtip, za rozvernost a za policejní přednosti.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tahle zombie komedie určitě patří do žánrové TOP3. Z počátku jsem se obával, aby film nesklouzl k fekálnímu humoru a ohraným sexuální vtípků, ale v tomto případě byly mé obavy liché. Ne že by sexuální narážky chyběly, ale nebylo jich tolik a navíc byly, dá-li se to tak říci, vkusné. Jinak Landon servíruje hromadu gagů, které mají na to stát se kultovními, hromadu vybuchujících hlav, hektolitry stříkající krve, nebo třeba nemrtvého jelena a penisovou scénu, při které si člověk zakřičí "Wau" i "Jau". Casting tady nebyl zase až tak důležitý, ale i ten se povedl. Takhle by to šlo. 85% ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dve krásne baby, parta sympatických chalanov a niekoľko lahodných scén, ktoré nešetria krvou, nápadmi a vtipmi. Som milo prekvapený, že niečo takéto vzniklo a ubehlo to mojej pozornosti. V zásade tradičná žánrovka, ktorá má obrovskú výhodu, že sa na nič nehrá. Preto aj zombie mačky som dokázal hravo prekúsnuť, pretože to do takejto vtákoviny patrí. Mám rád filmy, čo majú nadhľad ale zároveň nie sú prehnane citovo vydierajúce alebo scenáristicky hlúpe. Po Zombielande sa jedná o rovnako slušnú chuťovku. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $3,703,046Tržby Celosvetovo $14,860,766Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ vydarená zombii haluz, ktorá využíva svoj potenciál plnými dúškami a dokonca herci vo svojich úlohách neprehrávajú, nemá to nejaké zbytočné pasáže, delikatesa, zombii filmom sa slušne darí, majú čo ponúknuť, buď dobre zabavia ale postrašia /80%/ ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Režisér Christopher Landon natočil dva filmy, ktorými ma celkom potešil. Jedná sa o tituly "Všetko najhoršie" a "Všetko najhoršie 2". Tak som si teda pozrel aj jeho ďalší snímok "Skautov sprievodca zombie apokalypsou" (Scouts Guide to the Zombie Apocalypse). Ten som si však už tak neužil. Vôbec nepochybujem o tom, že sa pri ňom zhulení, nadržaní, americkí puberťáci išli popučiť od smiechu. Veď práve oni sú cieľovou skupinou pre túto crazy horrorovú komédiu. Ja som už z takýchto úletov dávno vyrástol. Som horrorový fanúšik, ktorý sa k tomuto filmovému žánru stavia seriózne. Neviem oceniť horrorové komédie, neviem prísť na chuť takémuto humoru. Takže ani snímok "Skautov sprievodca zombie apokalypsou" na mňa nijak zvlášť nezapôsobil. ** ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Původní název filmu byl Skauti vs. Zombies. (willy1)
  • Podle ukazatelů u silnice je jedním z blízkých měst od dějiště filmu Haddonfield, ve kterém se odehrává hororový snímek Halloween (1978). (hansel97)
  • Píseň, co začne hrát v Bentley, aby odlákala zombie, je „Crank That“ od Soulja Boy. (Yoshimitsu)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama