Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (Cinemart)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (302)

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Tak tohlens mě fakt bavilo. Celá zápletka je samozřejmě mimo, ale ta plejáda nápadů (ať už audiovizuálních, tak scénáristických) je fakt parádní a kolikrát jsem nestíhal všechno pobírat. Scény s dětskou imaginací vymačkaný na max, oprsklý Baldwin jako mimouš k sežrání a ty "dospělácké" metafory fakt trefný. Tahle blbůstka silně klame tělem a jde o velmi energickou, animačně nápaditou a dobře nagagovanou taškařici! ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Zajímavě pojatý animák, který má něco do sebe, ale zároveň jsem měla poměrně problém to vstřebat :) :) Malé dítě jako šéf - ale jako opravdu se vším všudy - trošku náročnější a proto mě víc než postava mimina zajímala postava dítěte Timyho. Není to úplná bomba, ale zase jako propadák to nevidím. Viděla jsem tam hodně "symbolů" a náznaků, které buď pochopí v jednu chvíli jen dospělý a nebo v jednu chvíli jen dítě (ta jejich představivost a hraní - to bylo super) :) ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Já musím od animáku přestat očekávat něco obrovského, protože pak odcházím vždycky zklamaná. Mimi šéf je bohužel i tenhle případ, ale stejně si zaslouží čtyři hvězdičky a za co? Za originalitu příběhu. Malinko to připomíná Čapí dobrodružství (výroba dětí), ale jinak je to originálně napsané, jediné co se mi nelíbila byla zápletka, která se mi nezdála příliš promyšlená a důležitá. Nicméně hlavní postava Mimi šéf byl naprosto dokonalý a u jeho scén jsem se zasmála nejvíce. ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Já od téhle pohádky moc neočekávala a možná proto jsem z ní byla tak nadšená. Mně se to prostě líbilo. Bylo to roztomilé, originální a řekněte sami - kolikrát se ve filmové branži může stát, aby Alec Baldwin daboval rozkošné mimčo? Jeho obsazení bylo opravdu perfektní a moc se mi v té roli líbil. Příběh není teda nijak zvlášť složitý, ale nic jiného se od pohádky čekat nedá. Nicméně se zde trochu řeší téma, jaké to je, když do rodiny přibude nové miminko. Já se u filmu bavila a nasmála se. Takže nehleďte na průměrné hodnocení a pokud si chcete oddychnout u něčeho pohodového, Mimi šéf je správná volba! ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se triviální zápletky ždímající dětskou roztomilost na maximum. Ale nakonec jsem dostal docela vtipný příběh o dětské fantazii a dítěti, které mluví a chová se jako dospělý aniž by to působilo pateticky. Ano, je to tradiční animák pro děti, ale myslím, že zde ani dospělí nebudou tolik trpět. Takže palec nahoru. Studiu Dram Works animation se to opět povedlo. 75% ()

Galerie (69)

Zajímavosti (11)

  • Film vstúpil do amerických kín v posledný májový deň, a teda v rovnaký dátum premiéry ako 17 rokov pred ním iná snímka spoločnosti DreamWorks The Road to El Dorado (2000). (LuiCJ)
  • V dabované verzi se již i v tomto filmu překládají některé důležité nápisy. V tomto případě velký nápis „Rodina“ při rozřazovaní mimin je ale přeložen dosti nahodile. Občas je psáno „Family“, jindy „Rodina“. (kubixix)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno