Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (CinemArt)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (302)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Oddychová animovaná komedie o dospěláckém miminu co se snaží spasit svět mimin před zlými domácími mazlíčky. Dabing moc fajn, hlavně Alec Baldwin si "Bejby šéfa" dává levou zadní. Příběh je taková tuctovka a jen prvek "BybyCorpu" tomu dává trochu svěžesti. Každopádně gagů je dost, vtipů už méně, ale i tak to celou dobu baví. Ale jak píši - je to oddychová záležitost, kouknout, zasmát se, pustit z hlavy. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z těch lepších, zábavnějších animáků - a to nejen díky desítkám odkazů na celosvětově populární filmy jako Kick-Ass, Spider-Man, Toy Story, Indiana Jones apod. Oceňuji i více než časté pomrkávání na dospělou část publika v podobě sofistikovanějších fórů (letuška, management), které děcka prostě nemůžou pobrat. A z té krátké hororové vsuvky na začátku mrazilo i mě! ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Natočit animák podle knižní předlohy, jež má asi 40 stránek a k tomu všemu tam jsou jen obrázky, to chce hodně odvahy. Studio muselo k tomu vymyslet obsáhlejší příběh, který by měl zabavit dětské diváky na 97 minut. Nevím, zda se děti bavili, já ale ne. Když pominu složitější příběh a několik logických chyb, hlavní myšlenka byla přeci jen působivá. Starší sourozenci vždy ostrouhají, když jejich domov naruší mladší brácha či sestra. Ve filmu se bylo těžké orientovat, jelikož bylo složité rozpoznat, co je skutečnost a co Timova představivost. Navíc, pokud se děti rodí v nebi (nebo kde to sakra bylo), proč Timova maminka měla těhotenské břicho a jak to že Mimi šéf přijel taxíkem? Rodiče očividně viděli, že Mimi šéf má na sobě oblek a nosí kufřík – to jim to nepřišlo divné? A takových otázek vzniká spousty. Chápu, že mladé diváky to nezajímá, takže to nebudu hrotit. Za myšlenku a pár dospěláckých vtipů dávám ty dvě hvězdičky… ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem nehodnotil? Přitom jsem to viděl tak rok zpátky, ale nevadí. Já tak nějak nevím, ten film vidím někde mezi celkem ok a neskutečně otravným. Problém je v tom, že se ty normální, občas (ale to fakt spíš výjimečně) zábavné momenty střídají s těmi, kdy mi ten film přišel hloupý, trapný a hlavně otravný. A jelikož se tenhle stav mezi sebou střídá strašně často, je to pro mě těžké to nějak pořádně ohodnotit jako celek. Jako takhle, ono se na to nedívá špatně, ale jsou tam prostě scény, které bych z toho nejradši vymazal. Nakonec dám velmi slabé 3*, ale nic extra to rozhodně není, je mnohem víc lepších animáků. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nástin děje mě vysloveně odpuzoval, u výsledku jsem si pak říkal, co za kvalitní drogy to scénárista a/nebo autorka předlohy asi sypali. Rošťácká jízda bez pravidel s dominantním šéfovským miminem přetékala tolika svěžími "tripovými" ujetostmi, že ji nešlo nenávidět; na druhou stranu akci tak šíleně přepálila, až začala unavovat. Nakonec ale ani životu nebezpečná dávka rodinných hodnot (TM) neublížila. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (11)

  • Scéna, ve které na Tima a Mimi šéfa spadne klec, je přímo inspirovaná starou deskovou hrou „Mouse Trap“, která vyšla již v roce 1963. (T-enter)
  • První trailer byl uveden 16. října na mezinárodní den šéfů. (cihlenka)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama