Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (CinemArt)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (302)

movieband 

všechny recenze uživatele

Perfektní animák, doporučuju shlédnout v originále. Nakřáplý hlas mimi bosse, který jakoby za sebou měl 50 let života a několik flašek whisky tomu dodává správný šmrnc a celkové špičkování mezi ústřední dvojicí bratrů sedí, jak ta mimi prdel do plenky. Celkový přesah pohádky, který se tu do jisté míry vyskytuje taky pohýbe žlučí. Doporučuju, perfektní pohádka, jak pro dospělé, tak pro ty menší, co vládnou světu. ()

DA_NO 

všechny recenze uživatele

Už od přečtení synopse tohohle filmu mi byla jasná jedna věc: bude to originální. Po shlédnutí traileru mi byla jasná další věc: bude tam spoustu infantilních jednoduchých vtipů pro děti a bude to mít jednoduchou dějovou strukturu, kterou má dnes každý druhý animák: hlavní postava se má dobře, připlete se tam další postava, která dobrý život hlavní postavy pokazí, následují nesváry, spolupráce, dojemná chvilka a vyvrcholení, kde si navzájem obě postavy pomůžou. A všechny tyhle tři aspekty se po shlédnutí vyplnily - příběh byl originální, infantilní humor tam byl (ale méně, než jsem čekal) a ta dějová struktura byla doopravdy taková, jak jsem popisoval. Co ale překvapilo byl ten "dospělejší humor", který se tam vyskytoval v docela hojné míře (hlášky typu "Neprojdeš dál!" nebo "Sorry jako" byly doopravdy vtipné) a originální charakter dvou hlavních postav (hlavně Mimi šéfa). Co naopak naštvalo byl hlavní záporák, který nebyl absolutně ničím zajímavý a měl neskutečně neoriginální příběh. 60% ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Úplne si nie som istý pre koho bol film určený. Starší vidia všetky nedoriešené veci a medzery, ktoré príbeh má. Mladší podľa mňa nemôžu pochopiť všetko. Vo filme sa bolo ťažké orientovať, pretože bolo zložité rozpoznať, čo je skutočnosť a čo Timova predstavivosť. Navyše, ak sa deti rodia v nebi, alebo kde to kurňa bolo, prečo Timova matka mala tehotenské brucho a ako to že Mimi šéf prišiel taxíkom? Rodičia očividne videli, že Mimi šéf má na sebe oblek a nosia kufrík - to im to neprišlo zvláštne? A takých otázok vzniká kopa. Chápem, že mladých divákov to nezaujíma, takže to nebudem siliť. Neviem, či by som si to však chcel pozrieť ešte raz. Myšlienka prijatia mladšieho bračeka sa dá deťom vysvetliť aj bez zbytočných 97 minút pozerania, ale na zabitie času je to dobré. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Napřed se mi líbila myšlenka filmu o miminu-manažerovi. Pak jsem viděla trailery a byla jsem trochu zklamaná z toho, jak to tvůrci pojali. A pak jsem viděla film a musím říct, že to vlastně předčilo mé očekávání. The Boss Baby skvěle využil motiv příchodu nového sourozence do rodiny, který rozpracoval neotřelým stylem. Alec Baldwin je výborný a film obsahuje několik podařených vtípků (když se kluci začnou "kamarádit"). Asi stárnu, ale Baby Boss mi sedl. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na môj vkus až príliš veľká infantílnosť s minimom dôvtipu a podprahového humoru, ktorý by bol aj pre dospelejšieho diváka dostatočne atraktívny. A to som si od Toma McGratha ako spolu-režiséra troch Madagaskarov očakával niečo naozaj pôsobivejšie. Ale nebolo to zas až tak zlé, malo to aj nejaké svetlé momenty a na zopár hláškach a scénkach sa dalo aj trochu zasmiať. Ale ja osobne som čakal niečo lepšie, hlavne čo sa týka toho podprahového humoru v znamení dôvtipu a dvojzmyslov. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (11)

  • Scéna, ve které na Tima a Mimi šéfa spadne klec, je přímo inspirovaná starou deskovou hrou „Mouse Trap“, která vyšla již v roce 1963. (T-enter)
  • Baby šéf je piaty film od DreamWorks Animation, ktorého predlohou bola detská kniha, zároveň piaty film s potitulkovou scénkou. (LuiCJ)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama