Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film podle konceptu "každý vykouří s každým". Líbí se mi filmy z tohoto prostředí, jen toho pokerového umění tam nebylo ukázáno moc - ne jako v jiných filmech. Každopádně volba S. Stalloneho je pro mě vždy dobrá, protože mám toho herce rád a jeho charisma mě uchvátí v kterémkoli filmu. Takže - nebylo to špatné, závěr trochu přeplácaný - 59 %. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christopher Young: 1. Shade [3:29] ,2. Wisdom in Pain [3:44] ,3. Twin Turban Testimony [2:58] ,4. I Could Have Jumped [2:50] ,5. The Booze Buzz [5:45] ,6. Incapable of Choosing [2:27] ,7. Slippery When Wet [2:30] ,8. Dancing with a Wet Handkerchief on Your Mother's Grave [4:05] ,9. Dizzy Miss Mizzy [2:09] ,10. I Regret [2:23] ,11. Salamander Schmorgesborg [3:17] ,12. The Parlor of Prestidigitation [2:32] ,13. The Dean's with the Professor [2:39] ,14. Sniffing Play Dough [2:18] ,15. Yachumflatz [2:52] ,16. Shades of Grey [3:35], ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Od začátku bylo jasný, že všechno míří k poslední a závěrečný hře, která měla být vyvrcholením celýho filmu a to se v rámci možností povedlo, ale jinak je to spíš nezajímavý a Stallone je tady bohužel jen jako nějaká hráčská legenda a neni tam z jeho strany ani náznak násilí a to k němu moc nesedí a ještě k tomu se tam objevuje jen sporadicky, dokonce i Gabriel Byrne je velice nevýrazný a do jeho role mohli obsadit kohokoliv jinýho a nic výraznýho by se tim nezměnilo. Na to jaký to má herecký zastoupení to je zklamání, ale naštěstí jsem s tim tak trochu počítal, takže mi to přišlo jako průměr ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud bych zasedl za pokerový stolek s brilantním podfukem v rukávu, tak bych se patrně hbitě proměnil v kavku, které se křížová trojka ani modlením nechce proměnit v srdcové eso a z jistého bohatství by byla ztráta celoživotních úspor. On se totiž s výskytem stotisícových žetonů vždycky odněkud vynoří Dean Stevens a jednoduše přitáhne bank do své bezedné šrajtofle. A jelikož nic není tak pravého jako faleš pokerového hráče, tak si myslím, že pro fandy obrázkového hazardu, pohodové kombinatoriky a krásných žen jsou Hráči velice slušnou volbou. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Podrazáckej karetní film, ze kterýho vyjde nejvíc podraženej divák, kterej by aspoň vzhledem k hereckýmu obsazení očekával mnohem větší zábavu. Závěr byl docela dobrej, ale byl zároveň jedinym zajímavějšim momentem celýho bijáku, protože přípravy na závěrečnej match byly zdlouhavý a nudný. Druhá silnější hvězda za casting. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Mnoho situací je odkazem na knihu Karla Johnsona "The Magician and the Cardsharp". Například Malini dostal jméno od slavného kouzelníka uvedeného v knize a Shade je výraz pro podvodný karetní trik. (PußyMagnet)
  • Gang ve složení Tiffany, Charlie a Vernon pije během filmu pouze Jacka Danielse. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama