Reklama

Reklama

U Haliny v kuchyni

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 40 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Halina Pawlowská není profesionální kuchařkou, jídlo ale miluje, ať už ho zrovna vaří nebo jí! Pro nejbližší přátele a blízké připraví tradiční rodinné recepty a navíc přidá dobré rady, tipy a triky. (TV Nova)

Recenze (79)

tetraedr odpad!

všechny recenze uživatele

Vítejte u Másliny v kuchyni. Banánová velrybička Halina neustále předvádí co možná největší výstřih, který má všem jejím divákům dát ten pravý konejšivý pocit babiččina teplého náručí. Halina a její stojan na kola nám vaření zpříjemňují pestrou paletou velice humorných a jistě i pravdivých historek ze všech zemí světa, jež Halininy ( . )( . ) navštívily. V každé této zemi se našel minimálně jeden režisér, který moc stál o to natočit Halinin film, ale nakonec z toho vždy nějakou nešťastnou náhodou sešlo (není divu). Když už nestačí historky a máselná kuchyně, tak se Halina snaží vyplnit zbylý čas naprosto náhodnými situacemi spojenými s jejím máselným uměním a také velkou spoustou hostů, kteří ovšem nikdy nedorazí, takže Halina musí své pseudoukrajinskomáselné pokrmy vždy sníst sama a podle toho i vypadá. Vše je korunováno ještě nezbytným množstvím reklamy na TESCO a jeho vždy perfektní regály překypujicí zdravými, čerstvými a voňavými potravinami. Nesmí chybět ani velmi vstřícná obsluha (ta je v TESCU naprostou samozřejmostí). A na závěr, dle Halinina vzoru, jedno přísloví: Stojí-li tvé jídlo za hovno a světlo showbusinessu ti již zhaslo, nevěš hlavu Halino a přidej tam máslo. Dobrou chuť. ()

TheDon odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí jediného dílu jsem si myslel, že si budu muset koupit větší bednu. Čtvrtunová banánová velrybka se mi skoro nevešla na obrazovku. Přes půl 127mičky prsa a přes druhou podbradek. Nechápu Novu, která vysílá pořady o vaření s člověkem, kterej je sám reklama na odtučňovací kůru a ne jen jednu. V televizi vaří každej kdo má díru do prdele. Hruška s kůžičkama a Halina s triple bradou. To je hnus velebnosti. Zlatej Pohlreich. ()

Reklama

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Tak já se tedy přiznám, rdím se při tom sice studem, až na prdeli, ale jediný ke komu bych opravdu šla z těch samozvaných rádoby kuchařů je Halina. Halina má v sobě něco, čímž oplývala již Rettigová, prostě je plnějších tvarů, no prostě na férovku je tlustá a to ve mě evokuje 2 věci. Tlustí lidé, jak říká můj tatík se nebojí nažrat, když k ním přijdete na návštěvu, tak vás opravdu nezapomenou pohostit, alá minimálně žranice o třech chodech a za druhé mají tak nějak vyvinutější chuťové pohárky takže mají všechno skvěle dochucené. Prostě když jsem viděla Halinu, jak tam něco klohňá bylo mi v tu chvíli jedno co. Myslela jsem jen na to, že dostávám pořádný hlad, který samozřejmě nezůstal bez následků. Vyluxovaná lednice. Mňamky typu kyselé okurky se šlehačkou, no prostě člověk se úplně přestal ovládat. Halina je ještě z generace, která nejen, že se nebála nažrat, nežinýrovala se, ani si sama uvařit, či zajít do nějaké labůžo restaurace. Tím chci řict, že není tlusťoch jako tlusťoch, někdo kdo má břuch vyžraný z hamburgerů a má prosmažený i ten poslední chuťový pohárek, nemůže být dobrým kuchařem. Z toho plyne ponaučení, že při návštěvě v émerické domácnosti si po jídle blahem nepochrochňáte. ()

annafoj odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi jedno, jak hlavní prapagonistka, v tomto případě tedy Halina Pawlowská vypadá a jak moc velkou nadváhu má. Myslím, že to kvalitu pořadu samo o sobě nijak nesráží, ovšem na TV Nova vznikl naprosto vtipný týdeník o vaření trapně snažící přiblížit se dokonalému řemeslnému zpracování Deníku Dity P. I podkresová hudba je velmi podobná a celková kompozice kuchyně naprosto do očí bijící. Nevhodně zvolený product placement, bez kterého v dnešní době takřka nic nefunguje a trapné vtipy, které jsou doopravdy jenom trapné. Jeden díl stačil, víc už prosím NE... ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Halina Pawlowská nie je profesionálna kuchárka. To je vidno. Ale miluje jedlo. To je vidno na jej tažkotonážnej postave ešte viacej. Miluje jedlo, či už ho varí alebo ho hltá. Ja dávam väčšie percentá druhej možnosti. Pre najbližších priateľov a blízkych pripravuje tradičné rodinné recepty. Nie som jej blízky priateľ ani rodina, takže o jej blafy nestojím. Navyše vždy pridá dobré rady, tipy a triky. I ja by som mal teda pre ňu jednu radu: Halina, zalez niekde do brlohu, nedá sa na teba pozerať ani ťa počúvať. A nežer už toľko. Ty dvestokilový odpad! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama