Reklama

Reklama

U Haliny v kuchyni

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 40 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Halina Pawlowská není profesionální kuchařkou, jídlo ale miluje, ať už ho zrovna vaří nebo jí! Pro nejbližší přátele a blízké připraví tradiční rodinné recepty a navíc přidá dobré rady, tipy a triky. (TV Nova)

Recenze (79)

Dzony 

všechny recenze uživatele

Jídlo mám rád, ale tohle není nic pro mě (nemyslím tím jídlo). Spadla mi brada, když jsem velikou H.P. na začátku pořadu sledoval jak nakupuje potraviny v nějakým pražským Tescu a ke každému výběru má neuvěřitelný (reklamní) komentář. Je to takové neuvěřitelně uměle slaďoučké až hrůza. Ta jedna hvězda je za odvahu H.P. pořád lézti na obrazovku a za um se tímto živit. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Nerozumím, proč se někdo naváží do nadváhy moderátora pořadu o vaření. Sorry, ale ono vypadá dosti debilně, když se anorektická moderátorka rozplývá nad tím, jakou uvařila pořádnou baštu. Krom toho známe chlapy a jejich namachrované kecy o ženských... Dobrá polovina zde kritizujících, by s Halinou na pustém ostrově dražila v diamantech možnost, vyprázdnit obsah svých varlat na její dekolt. ()

Reklama

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Jsme to s manželkou zapnuli a najednou přes půlku televize kozy. To by ještě šlo, ale druhou půlku zaplnila olbřímí prdel. Tak si říkám dobrý, chvíli vydržíme. Když se to rozestoupilo, tak koukám na nejvokatější PP za poslední dobu (Češi jsou vůbec přeborníci v trapně prvoplánovým PP). Pak teda došlo na recept, ale tahle rybička si víc než jednu * nezaslouží. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Nejen soudě dle prvních bleskových negativních ohlasů se naše nejstarší komerční televizní stanice pouze pohodlně - Těžko říci, zda se skutečně jedná o lenost, neschopnost či neumětelství !! - přesunula z bláta do louže, když neskutečně špatného a trapného pseudokuchaře Jiřího Babicu, který se však držel zuby nehty až povážlivě dlouho, nahradila další diletantka, totiž Halina Pawlowská !! Jistě, od moderátorky, spisovatelky a herečky, všechny tyto její činnosti, prosím, berte s ironickým podtextem, lze jen těžko očekávat nějaká gastronomická moudra či překvapení, nicméně ani odklon, respektive spíš krok zpátky do tmy, od smysluplných pořadů o vaření s otřískanými odborníky - Ne, Jirko, teď opravdu není řeč o tobě !! Zapomeň !! - směrem k dávno odkecaným pořadům o vaření s celebritami, kterými nás právě i TV Nova krmila v devadesátých letech, se nedá považovat za správnou cestu, když prostě podobným zbytečnostem, které jen vyplňují hluchá místa v programu, už dávno hrana odzvonila !! Halina nepřekvapila, zřejmě si doma už něco málo u plotny odstála, takže potud v pořádku, jinak však pouze velmi těžko dýchajíc recyklovala staré anekdoty a pouštěla do éteru ubohá moudra, díky čemuž se nov(áck)ý výpotek stává skutečně jen další naprosto nesledovatelnou zhovadilostí !! V kontextu věcí nadcházejících, kdy si svoji trafiku s rukama v čísi prdeli vyškemral i nepřítel gastronomie Vláďa Hruška, si však améba Pawlowská tu jednu hvězdičku skutečně zaslouží !! Navíc nás zbavila Babici a za to jí patří obrovský dík !! Na druhou stranu se mi zdá novácký tah stvořit "kulinářský" skvost, který znechuceného a vyděšeného diváka donutí při pohledu na hostitelku začít držet raději přísnou dietu, naprosto geniálním !! ()

Eluin 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, jak jsem tu vykouzlil tu jednu hvězdu. Snad jen, že jídlo - ač je leckdy dost podivné - vypadá relativně schůdně, tedy aspoň dle toho, co jsem viděl, protože více než část jednoho dílu jsem nesledoval a ani nemám v plánu v této aktivitě pokračovat. Tedy, nic proti obézním lidem, nicméně dívat se na Halinu chce někdy skutečně velkou dávku odvahy,.... aspoň je ale vidět, že ji chutná. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama