Reklama

Reklama

U Haliny v kuchyni

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 40 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Halina Pawlowská není profesionální kuchařkou, jídlo ale miluje, ať už ho zrovna vaří nebo jí! Pro nejbližší přátele a blízké připraví tradiční rodinné recepty a navíc přidá dobré rady, tipy a triky. (TV Nova)

Recenze (79)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Hrnečku vař! Hrnečku dost! Co to zase melu. Halino dost! Halina nám poněkud nakynula a vypadá opravdu impozantně. Pochopitelně v tom špatném slova smyslu. V prvním díle se mimo jiné připravoval králík na černo a zapečené brambory s brynzou. A obojí já děsně nerad. Marné byly její pokusy humornými moudry či srážením ořechů odlehčit nevítanou exkurzi do její luxusní kuchyně. Btw, ta byla z celého vaření tím nejlepším. Vše působilo dost sterilně, rádoby nápaditě, i když opak je pravdou a maximálně nezajímavě. Do toho navíc pořád pletla otravné kecy o své rodině a rodinných příslušnících. Koho to zajímá. Dost zbytečný pořad. Těžkotonážní Halina vlivem přebytečných kil dost těžce dýchala, a tenhle pořad o vaření divák dost těžce rozdýchá. Já jdu asi zase pískat kudlu. Mé hodnocení: 0% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nevím, urážet Halinu Pawlowskou mi přijde dost ubohé, zvláště když by si člověk prošel tím co ona, nicméně jde o jasný příklad toho, že dneska už může mít svou „kuchařskou show“ opravdu každý. Když už nečumíte na dementa Hrušku, tak vám Halinka uvaří fazolovou polévku s chilli a hermelínem, no a kdoví co všechno ještě. Tuhle osobu mám rád (nebo měl jsem), když uváděla své publicistické pořady, kde jsem se občas i zasmál, ale od doby kdy se objevuje v televizních seriálech, to s ní šlo směrem dolů. U některých receptů mě vážně bolí žaludek jen při samotném pomyšlení (představivosti) konečného výsledku. ()

Reklama

Desires odpad!

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že pro mě je Halina spíš pisatelkou fejetonů, který měly grády kolem roku 2000. Její povídání se někoiikrát opakovaly, v podstatě se světu předkládala jako oběť, do který v jejím okolí kdekdo ryje. Nikdy jsem neměla potřebu slyšet něco o tý její ekobio dceři, vnukovi anebo o rýpavým manželovi ( kterýho nakonec velmi milovala a vůůůůbec takový nebyl. tak proč to pak říkala žé)....Ale vůbec nikdy jsem neměla potřebu vidět JI u vaření. Je to fakt jako výsměch a divím se jí. Ale jinak - ta kuchyně není logicky její...je to studiová úprava. Její pravá kuchyně byl takový kamrlík, k vidění v Prostřenu. Co jsem zaslechla, hodně se paktuje s Kohákem, kterýho tam má často. Nemusím ho, další důvod pro to nedívat se. A naposledy mi její recepty ani nepřijdou zajímavé. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Nerozumím, proč se někdo naváží do nadváhy moderátora pořadu o vaření. Sorry, ale ono vypadá dosti debilně, když se anorektická moderátorka rozplývá nad tím, jakou uvařila pořádnou baštu. Krom toho známe chlapy a jejich namachrované kecy o ženských... Dobrá polovina zde kritizujících, by s Halinou na pustém ostrově dražila v diamantech možnost, vyprázdnit obsah svých varlat na její dekolt. ()

wafc odpad!

všechny recenze uživatele

Halinka Kločůráková, 300 kilo vážící zadýchané otylé prase, a neustálý pohled na její trojkový vemena. Trojkový ne podle velikosti, ale podle délky v metrech. Kamarád Erdogan vždycky brečí, jaký je problém sehnat maso na kebab za rozumnou cenu. Asi mu doporučim, ať vezme svůj Tofaş a dojede si pro tohle bachyní monstrum. Již nikdy více, milá Novo. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno