Reklama

Reklama

Do oblak s Martinem Shawem

(seriál)
  • Velká Británie Martin Shaw: Aviators
všechny plakáty
Velká Británie, 2006, 6x23 min

Hrají:

Martin Shaw

Obsahy(1)

Letadla a létající stroje hrají v životě nadšeného aviatika Martina Shawa, představitele Doyla ze slavného seriálu Profesionálové, důležitou roli. Seznamte se jeho prostřednictvím s těmi nejzajímavějšími... (TV Prima)

Recenze (5)

ceskyhonza 

všechny recenze uživatele

Já si dovolím doplnit, že rok by skutečně měl být 2009, ne vše z imdb.com je dobré přebírat - je tam kupa chyb ..., také tam mají uveden formát obrazu 4:3, ale Prima ZOOM nám to dala naštěstí v plnohodnotném 16:9. Obsahově příjemný cyklus, takový relaxační, v podstatě s nosným tématem rekonstrukce a záchrana havarovaného leteckého veterána sympaťáka Martin Shawa, u nás známému zejména díky roli Doyla z nesmrtelného seriálu Profesionálové. Ten provádí příjemným a neokázalým způsobem i v případě několika zajímavostí, kde nechybí ani takové veličiny, jako Spitfire nebo Mustang. Snad jen škoda, že cyklus nemá větší formát, více dílů. Tímto způsobem by bylo příjemné zpracování i dalších leteckých zajímavostí, představení více legend a podobně. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Martin Shaw aka Doyle z Profesionálů jako průvodce pořadem o letadlech. Jelikož on sám je nadšený aviatik, tak z tohoto pořadu vyloženě číší opravdový entuziasmus. Pro fandy menších letadel zážitková relaxační pohoda s přátelskou atmoškou. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Na britském Discovery udělali seriál pro fandy letectví, tzn. cíleně ne pro lidové masy, ale pro víceméně úzkou skupinu. Martin Shaw byl šťastně vybrán jako milovník a pilot starých letadel. V tomto mi připomíná Top Gearovského Jamese Maye, který je také pilotem. Po 2 dílech velmi slušné. Ještě poznámka, v závěrečných titulcích je uvedeno MMXII, takže ten rok 2006 asi nebude úplně košer. ()

Reklama

Reklama