Reklama

Reklama

Do oblak s Martinem Shawem

(seriál)
  • Velká Británie Martin Shaw: Aviators
všechny plakáty
Velká Británie, 2006, 6x23 min

Hrají:

Martin Shaw

Obsahy(1)

Letadla a létající stroje hrají v životě nadšeného aviatika Martina Shawa, představitele Doyla ze slavného seriálu Profesionálové, důležitou roli. Seznamte se jeho prostřednictvím s těmi nejzajímavějšími... (TV Prima)

Recenze (5)

mira007 

všechny recenze uživatele

Martin Shaw aka Doyle z Profesionálů jako průvodce pořadem o letadlech. Jelikož on sám je nadšený aviatik, tak z tohoto pořadu vyloženě číší opravdový entuziasmus. Pro fandy menších letadel zážitková relaxační pohoda s přátelskou atmoškou. ()

ceskyhonza 

všechny recenze uživatele

Já si dovolím doplnit, že rok by skutečně měl být 2009, ne vše z imdb.com je dobré přebírat - je tam kupa chyb ..., také tam mají uveden formát obrazu 4:3, ale Prima ZOOM nám to dala naštěstí v plnohodnotném 16:9. Obsahově příjemný cyklus, takový relaxační, v podstatě s nosným tématem rekonstrukce a záchrana havarovaného leteckého veterána sympaťáka Martin Shawa, u nás známému zejména díky roli Doyla z nesmrtelného seriálu Profesionálové. Ten provádí příjemným a neokázalým způsobem i v případě několika zajímavostí, kde nechybí ani takové veličiny, jako Spitfire nebo Mustang. Snad jen škoda, že cyklus nemá větší formát, více dílů. Tímto způsobem by bylo příjemné zpracování i dalších leteckých zajímavostí, představení více legend a podobně. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Na britském Discovery udělali seriál pro fandy letectví, tzn. cíleně ne pro lidové masy, ale pro víceméně úzkou skupinu. Martin Shaw byl šťastně vybrán jako milovník a pilot starých letadel. V tomto mi připomíná Top Gearovského Jamese Maye, který je také pilotem. Po 2 dílech velmi slušné. Ještě poznámka, v závěrečných titulcích je uvedeno MMXII, takže ten rok 2006 asi nebude úplně košer. ()

Reklama

Reklama