Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Vážení uživatelé, co mě znáte tak Víte , že bytostně nesnáším politiku, ale proč musel odejít pan Veselovský z Události-komentáře je nabíledni. Přesto, že to je s panem Moravcem, stejný formát a v živém vstupu si "nakrájí" pana ministra X, Y, tak stejně hladce si povídá s občanem. Ty tlaky politiků na "nezávislý" zpravodajství a jsou placeni z našich kapes tak ať se tak blbě neptá, jsou do nebe volající. Jsme veřejnoprávní.., leda HOVNO! Smutný konec jednoho z nejlepších moderátorů na oltář opravdu profesionálního zpravodajství, kde se nehodí mocným. Nyní (seznam otázek, prosím předem, jinak nepřijdu) tak to bohužel vypadá... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Počátky DVTV na mě působily pozitivně, dokonce jsem vnímal jakousi snahu o nestrannost, ale časem se ukázalo, že někoho je třeba plácat po zádech a někoho zase poctivě ugrilovat. A Daniela Drtinová mi již připadá směšná v tom, že ví úplně všechno o úplně všem, takže poslední, co jsem z tohoto pořadu viděl, byla chvíle, kdy se naprosto ztrapnila v rozhovoru s Jaroslavem Duškem - https://www.youtube.com/watch?v=T_FMO1bd0TA. ()

Reklama

dan4815 

všechny recenze uživatele

Takhle by měla vypadat česká publicistická scéna. Poměrně objektivní moderátoři s dobrými dotazy a se zajímavými hosty. DVTV rozhovory by se daly rozdělit do pěti kategorií - Politický host, ostatní hosti, Veselovský, Drtinová, znuděná Drtinová. Z toho vyplývá, že rozhovory s politiky nejsou zrovna nejlepší, a v kombinaci se znuděnou Drtinovou to stojí za jednoho Zemana. Z Veselovského vyzařuje energie a chuť si s hosty povídat, často se je snaží důraznějším tónem vystrašit. Po navození velmi hutné atmosféry hosti mluví více přirozeně, což je dobře. Drtinová je tak na **, Veselovský na ****. ()

kuckaAFC 

všechny recenze uživatele

Tyhle reportáže mě opravdu baví. Oba moderátoři působí suverénně a profesionálně, jejich konfrontace se zajímavými hosty napříč odvětvími jsou věcné a přínosné, myslím, že si zde přijde na své opravdu každý. Je sympatické, že se moderátoři nebojí otírat o ožehavá témata. Pro mě projekt roku, jednoznačný palec nahoru. ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Martin Veselovský je výborný mustr pro potenciální, ale i současné profíky. Kvalitu pořadu jen podtrhuje několikanásobné ocenění Křišťálovou lupou. A i když mám výhrady, tak asi lepší varianta v současné době není. Za zajímavá témata děkuji a hodnotím vysoko. ____ zajímavé díly (zpětně doplň): 1) Zahálka: V Číně probíhá genocida, lidé jsou drženi v táborech smrti, orgány se jim berou zaživa 2) 3) 4) ___ V letech 2019, 2020 sla kvalitativne dolu - prehodnocuji z 5 na 4 hvezdy. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno