Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Rogen má už za sebou lepší kousky,ale společně s Falconem a Don Jonem vytváří sympatickou trojici, která vás spolehlivě zabaví i vykouzlí úsměv na tváři. Tahounem je jednoznačně Rogen, který vytváří jeden z nejlepších situačních humorů v Hollywoodu a taková scéna v kostele má podobnou váhu u Komedií jako Kingsmanův kostel v Akčním žánru. Velmi překvapil i Michael Shannon v roli zhuleného drogového dealera. Komu je sympatická tahle trojice a k tomu všechny drogy z New yorku použité za jednu noc, tak bude také spokojen. 80% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď som si všimol, že Jonathan Levine chystá ďalší film s dvojicou Joseph & Seth (tak ako tomu bolo aj v 50/50), tak som sa naozaj tešil. No musím uznať, že po takejto prvoplánovej "one night show" som veru netúžil, a som fakt nemilo prekvapený = teda lepšie povedané, dosť sklamaný. Naozaj som nestál o trapošskú komédiu s trojicou vymetených dospelákov túlajúcich sa vianočnou nocou v znamení omámenia z marihuany. Áno, Joseph Gordon-Levitt a Seth Rogen mali zopár skvelých momentov a na niektorých scénkach sa dalo aj schuti zasmiať, ale celková zápletka dosť oničom. Nehovoriac o Anthonym Mackiem, ktorý mi tam veru absolútne nepasoval (to tam radšej mohol byť Chris Rock, keď už tam chceli černocha). Levine žiaľ tentokrát sklamal, snáď nabudúce to bude o kus lepšie. P.S. Veľkým pozitívom bola okrem dvojice Jospeh a Seth aj sympatická Lizzy Caplan, ktorá dodala tomuto filmu aspoň kúsok šarmu. ()

Reklama

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Čekala bych podle hlavní trojky, že to bude komedie pro mladý až střední věk,ale tohle bylo spíše pro teenagery. Typická amíkovská ptákovina. Tohle si pod tím pojmem představuju. Dvě hvězdy dávám za Rogena, který mě jako jediný fakt bavil(směju se nahlas) i když to možná až tak zábavné nebylo,ale on se u mí prodat:), zatímco Levitt je fakt afektovaný vůl a jeho hraní mě už dlouho nepotěšilo. Za zmínku určitě stojí malinčké role James Franca a Michela Shannona. Ti jako vždy potěšili. Konkrétně k ději se vyjadřovat nebudu, ten je až příliš plytký. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Mám tyhle kluky rád, takže je to pro mě trošku zklamání. Pokud Vám bude stačit Seth Rogen a jeho sjetý stav napříč filmem, který mě jako jediný opravdu bavil nonstop, tak máte vyhráno. Naopak Levitt, ani Mackie nedokázali z postav vykřesat nic zásadnějšího. Pokud nepočítám Levittovo ultra trapné vyznání na párty a Mackieho sexík na hajzlu. Nenudil jsem se díky Sethovi, ale je to velmi průměrná záležitost, což vzhledem k bandě, co za tím stojí, zamrzí. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nevyzpytatelní kámoši (Seth Rogen, Evan Goldberg, James Franco – neuvěřitelně produktivní – roku 2015 se objevil ve dvanácti projektech, letos jich má nasmlouvaných podobný počet plus jeden seriál, Joseph Gordon-Levitt) znovu na scéně. Každý má odlišnou úlohu, někdo to sfouknul cameem, jiný se potil nad scénářem. Hodně dialogů, hodně narážek, pak se hrdinové dostanou tam, kam mají, a začnou naplno těžit potenciál prosté zápletky. Tedy užít si vánoční kalbu ve starém balení. To, že je to dramaturgicky nedbalé, je nám jasné, to, že ten kdo nemá rád rogenovský humor, měl by se tomu obloukem vyhnout, je asi také patrné. Nedostane vás ani tentokrát. Vše se točí kolem drog, večírků, vztahů, sexuálních narážek. Pár scén mile potěší nebo rozesměje (etuda v křesťanském kostele, vystoupení s Miley Cyrus, Michael Shannon coby osvícený drogový dealer, vánoční New York obecně), jinak je to ale průměrné setkání s bandou, která si očividně rozumí i mimo filmové kamery. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama