Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasická sada gagů ve stylu komedií se Sethem Rogenem. Překvapivé asi jako vosy v létě. Vtipnější jak Daddy's home ale mezi slepými... Levine nepřišel s žádným Comedy gold a ani kultovní status tu neprojde. Je to jen celkem fajn, docela vyhulená komedie, kde je těžké říct, zda herci hrají, nebo to jen prostě prožívají. Bez vysokých nadějí a očekávání je to fajn film k víkendovému odpočinku (neberu hlavní film dne, ale to, co si člověk pustí k obědu a pak u toho tráví s rizikem, že možná usne :-) ) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Komedie nebo vlastně skoro všechny filmy, ve kterých hraje Seth Rogen se mi nikdy moc nelíbí, což je trochu zvláštní jelikož proti Sethovi vůbec nic nemám, naopak mi přijde jako velký sympaťák, jen filmy ve kterých hraje mi přijdou trochu před čáru. Stejně jako v tomhle filmu. Je sice krásné, že to je vánoční komedie pro teenagery, jelikož se tam řeší drogy, drogy, drogy a sex, ale nic velkého nebo originálního to není. Jen další komediální blbost. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Rogen je pořád můj favorit, ani tady mu nechybí jeho tradiční parťák Franco, ale není to taková jízda jak jsem byl v předchozích filmech zvyklý. Byť za tím stojí pořád stejná tvůrčí ekipa a tenhle hrubozrnný humor mi není cizí, tak tentokrát se nepodařilo najít tak úplně rovinu mezi humorem vtipným a humorem uhozeným. Tady na jeden dobrej vtip připadají, tak dva až tři trapný, takže doufám, že je to jenom momentální indispozice tvůrců mých oblíbených komedií a příští film bude zas pecka. Tohle je takový neslaný, nemastný průměr.50% ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Upozorňujem, že možno sa v komente vyskytne náznak spoileru, ako keď sa Santovi rozsype vrece už v lete. Na začiatku mi všetko včítane Rogenovej židovskej hviezdy a rapovania prišlo trápne, no postupne ma to začalo baviť viac a viac. Zmysel Francovej postavy som ja debil neprekukol v štádiu smskovania, tak ma rozosmial, aj napriek lascívnosti. A pointa postavy Michaela Shannona ma vyslovene potešila, keď už som nečakal prítomnosť žiadneho iného žánru než párty komédie. Celé to tour de bar na mňa pôsobilo dobrodružne a vypointovane. Multi-trip z darčekových drog rozosmial viacnásobne. A ešte aj Miley Cyrus mi bola konečne sympatická. Na Vianoce znovu, ak si spomeniem. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tento komentář sponzorovala firma Red Bull: Odkazy prošpikovaná jízda na nejokázalejší vánoční párty v Novém Yorku. Geniální zfetovaný Rogen dává bránici zabrat každou druhou scénu. Jinak film o důležitosti Vánoc pro naši generaci. O kamarádství, děsu z toho mít děcko i strachu z neúspěchu v práci i životě. Těžká témata dávkována jeden pomalý šluk za druhým. A Michael Shannon je jako d(uch)ealer Vánoc skvělý. Scéna Žid v kostele nemá chybu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama