Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po výborném ztvárnění Wozniaka v Jobsovi se Rogen vrátil opět ke svým otylým, ožralým a vysmaženým tlustým kokotům a byl opět na pěst. Stejně jako Gordon-Levitt s Mackiem. Sám film je vlastně o ničem. Trojice loserů se poflakuje po večírcích, na kterých se chlastá, hulí a šňupe. Nic víc v tom nebylo. Jestli to mělo nějakou nosnou kostru, tak byla hodně dobře schovaná. Za pozornost tu stojí snad jedině Michael Shannon v roli dealera a to je sakra málo. 10% ()

boo-boo 

všechny recenze uživatele

Vianočná kalba plná drog a sprostej mluvy, ktorá sa zároveň snaží obstáť ako výpoveď o dospievaní, "konci mladosti" a sile priateľstva. Takto to mysleli? Čo do sprostostí je to dosť neškodné, sem-tam som sa dokonca aj zasmial a postavy mi boli sympatické, čo u Rogenových filmov nie je zas tak bežné. Ale podotýkam, že gro toho skutočne zábavného tu zabezpečil Michael Shannon! ()

Reklama

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem se naladit na štědrý den a jak jsem se v roce 2019 dívala na film Městem chodí Mikuláš, tak jsem se rozhodla zkusit tohle. A v uvzovkách scénáristovi můžu ironicky poděkovat. Takto zprasit vánoční atmosféru orgiemi, drogami, chlastem, nedůstojným chováním, sprostými slovy.. No, film který se zajisté vysílá po 23.00 hodině, odehrává se to v době vánoc, ale kdo se těší na štědrý den jako já, tak ať se na tuto bizarní sra*ku opravdu nedívá. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhala, jestli dát tomuhle filmu šanci. Pařba v Las Vegas, její pokračování a podobně laděné komedie mě zas tak moc nenadchly - aspoň ne zpětně. Jenže Gordon-Levitta i Rogena mám ráda, a tak jsem to zkusila. A naštěstí jsem se nezmýlila v tom, že komika tohohle filmu mi sedne. A tím, že byl příběh vyprávěn jako vánoční pohádka, otevřely se tvůrcům dveře originálním vtipům a zápletkám. A vůbec mě nepřekvapilo, když se tam objevil i James Franco. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tys mi krvácel do pití?" To se tak při fetem ovlivněných vánocích občas stává. Ethan se chce usmířit se svou ex-přítelkyní, Chris shání trávu pro spoluhráče, Isaac zase chce poprvé kouřit velké péro a já se chci bavit o něco lépe. Jenže mi to s těmi jointy, houbičkami, koksem a podobnou výbavičkou zase tak moc nejde a tak se prostě neumím správně zasmát tomu, když se manželka promění v draka. Nicméně nějaká ta zábava se dostavila v kostele, při bitce se Santy nebo při infantilních hudebních číslech a tak za tu vánoční náladu uprostřed června ty tři hvězdy, co se mi právě před očima proměnily v chobotnice, dám. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama