Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

Fr 

všechny recenze uživatele

„A BUDE TO NEJLEPŠÍ VEČER NAŠEHO ŽIVOTA!…“ /// Tahle věta je dost vohraná (zvlášť v našem věku) – pár chlápků si de vyčistit disketu a hned se z toho snažej dělat událost, na kterou se nezapomene. Nebo aspoň voni maj vo čem v těch svejch nudnejch životech kecat. Tohle je podobný. Teda smyslem. Provedením se dostávaj dál, než vostatní (nekončej v pajzlu pochybný kvality, kde místní štětka za panáka rumu volizuje předkožky…). Snažej se (možná to byl úkol pro celou tu rotu scénáristů), aby se tady děly věci a průsery větší než ve Vegas. Faktem je, že toho tihle tři týpci hodně podělali. Ale poučili se! Navíc přátelé jsou (kurva prostě jsou!) důležití! Takže je to místy sentimentální, vobčas brutální a taky vtipná prostoduchá vánoční zábava, pro nenormální adventní obecenstvo! (dáme to letos po Popelce? Jasan, dones travku…) No tak já du radši vo chlup vejš... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem Žid a mým vánočním přáním je ukřižovat m(M)esiáše. 2.) Zjistím, že Miley Cyrus (ani Hannah Montana) nemusej bejt trapný. 3.) Thx za titule „sonnyboy“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád "rogenovky",ale tentokrát jsem těžce narazil.Od komedie hlavně očekávám,že se zasměju,ale to by se povedlo asi jenom tehdy,kdybych se synchronizoval se Sethem Rogenem a cpal do sebe fet tak rychle jako on.Sice bych umřel,ale možná by mi smrt přišla vtipná.Ve střízlivém stavu na mě film působil spíše depresivně a nudně.Tři kamarádi vyrazí propařit Vánoce,hmm,ale to je vlastně celé.Nuda a smutek. ()

Reklama

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Netradiční rogenovská dramedie, která je fanouškovsky uvědomělá (narážky na Kubricka nebo Sám doma) a v práci s postavami až nečekaně vyspělá. V téhle vánoční pohádce jde o víc, než plejádu klasických fórků o honění a fetování. Tady hrdinové během jedné pouti na Louskáčkův bál, během které se vrací do své vlastní minulosti, dospívají, uvědomují si, co je v jejich životě důležité, a nečekaně předávají i lidskou message. Levitt se pro takové role narodil a už jen kvůli jeho "What the fuck..!" stojí tahle pohádka za to. Totálně feel good vánoční překvapení s jedním nezodpovědným chlapcem, co musí dospět, chlapcem, co sešel z cesty, židem se spoustou drog, co se bojí budoucnosti, a andělem, co prodává trávu. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Jedna z lepších Rogenoviek. Dosť vtipov sa podarilo. Trochu menej trapošín ako sa bežne servíruje (ale fakt len trochu). Dosť dobrý casting. Ako nie je to nič nové. Všetko sme už videli. Ale je to dobre spravené. Bavil som sa a to je dôležité. Kto neznáša Rogena a jeho humor bude sklamaný aj teraz. Scéna v kostole alebo s smskami sú top. 80% 4* ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si proč je tenhle film tak zapadlej a moc se o něm nemluví a teď je mi to jasný - protože je to po delší době zase upřímná a dobře fungující komedie. Ten film je naprosto pohodovej a vánoční atmosféra z něj jde na plný pecky, vtipy jsou většinu času fakt vtipný a já se nenudil ani vteřinu. Je to takovej ten film co by před 15 lety s mladším obsazením bodoval. Dneska už ale zřejmě ne. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama