Reklama

Reklama

Scream Queens

(seriál)
Trailer 2
Komedie / Horor / Mysteriózní
USA, (2015–2016), 16 h 38 min (Minutáž: 41–46 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Keke Palmer, Skyler Samuels, Abigail Breslin, Billie Lourd, Diego Boneta, Lea Michele, Glen Powell, John Stamos (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Seriál se zaměřuje na sesterství Kappa na Wallacské univerzitě, které vede Chanel Oberin (Emma Roberts). Sesterství však ohrožuje děkanka Cathy Munsch (Jamie Lee Curtis), která jej chce zrušit. Nastávající události zavedou postavy o 20 let zpět k tajemné vraždě na univerzitě a spolu s odhalením tajemství o vraždě se vrací i Červený ďábel. (hansel97)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (93)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Seriál, kde hlavními postavami jsou rozmalený krávy s kýblem paštiky na xichtě. "That closet is the most pleasures in my life!!! It's like second vagina to me... " Skvělý, fakt super. Nechci se zamýšlet nad tím, kdo je cílovkou takové břečky, ale já to teda nejsem. Jsou dvě hvězdičky, kvůli kterým má smysl se na to aspoň kouknout. První je Emma Roberts, jež je neskutečně hot i přes to, že její postavě chybí už jen dialogy typu "búúúúúú". Druhým důvodem jsou sice řídce vysázené, ale docela dobré gagy. PS: Je docela výkon, že jsem vydržel 4 díly, pochybuju o tom, že to někdy dokoukám. 40% ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Uhozená teenagerská vyvražďovačka, která to o sobě ví. Hlavní hrdinky jsou narcisistické, egoistické krávy, kterým smrt přejete a baví vás koukat na to, jak se mezi sebou hádají. A čekáte na to, až si pro ně příjde vrah v kostýmu ďábla. Scream Queens mají zvláštní pojetí, chvílemi jsou docela vážné, ale většinou jsou víc meta a využívají toho, že lidi baví dívat se na to, jak otrávné hrdině někdo zábavným, brutálním způsobem zavraždí. Některé scény jsou děsně meta, často tu zazní hláška, kterou můžete citovat. Nejlepší na seriálu jsou Jamie Lee Curtis v roli drsné děkanky Munsch a Emma Roberts coby vrchní kráva Chanel. Obě si svoje role hodně užívají a typově jsou vybrané přesně. Proč jenom tři hvězdy. Ve střední části seriál zpomalí a ztrácí drive a občas si jen nehraje na hloupost, ale je opravdu hloupý. Unikátní ale je rozhodně. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Scream Queens Vás dostane už při prvním díle! Nebo alespon mě jo. Příjemná hororová komedie s hromadou černého humoru a vtipnýma hláškama. Jamie Lee Curtis se tentokrát nevrátila s Michaelem Myersem. Postačí nám Rudý ďábel, který se mstí slavnému univerzitnímu sesterství Kappa... Odhalí zvráceným hůmorem vraha dřív než všechny zabije? 90% ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

75-80% ... Určite to treba brať z nadhľadom, lebo by takýto seriál mohol skončiť aj s veľmi nízkym hodnotením, ale s ohľadom na to o čo vlastne tvorcom ide to je geniálny seriál. Hlúposť amerických vysokoškolských bratstiev a sesterstiev je centrálnym motívom. Seriál si vlastne robí srandu sám zo seba. A to je to hlavné, lebo keby sa bol bral vážne tak by to dobre nedopadlo. Jednoducho vtipné, aj zápletka funguje. Geniálna hudba. A s obsadením tiež nemám problém, ani s Arianou Grande či Nickom Jonasom. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejocekavanejsich serialu sezony! Po seriozne branem televiznim Vriskotu tu je tahle silenost od tvurcu AHS a ja tleskam. Nejdrive jsem si nebyl jisty, ale nekolikrat me to dostalo do kolen. Ty dialogy jsou opravdu extrem (v dobrem slova smyslu), obsazeni paradni a hlavne se mi to dostalo pod kuzi! Super, ale ma to hoodne specifickou cilovku! Coz jsem u serialu, ktery neni na kabelovce, dlouho nevidel. Tak doufejme v dobry scenar, krvave "chasing scene", prekvapivy konec a velkou sledovanost at se treba dockame i vriskajich kraloven na druhou:) Zbytek dojmu az po skonceni posledniho dilu ()

Galerie (625)

Zajímavosti (22)

  • První série seriálu se odehrává na vysoké škole. Stejně tak tomu bylo i v hororu Halloween (1978), ve kterém se zhostila hlavní role tehdy devatenáctiletá Jamie Lee Curtis. Druhá série seriálu se naopak odehrává v nemocnici. Stejně tomu je i v pokračování slavné hororové klasiky od režiséra Johna Carpentera. V tomto seriálu Jamie hraje děkanku Munchovou. (Kacitr)

Související novinky

Nový terminátor si našel hlavní hrdinku

Nový terminátor si našel hlavní hrdinku

15.04.2018

Premiéra šestého Terminátora, jímž Tim Miller (Deadpool) naváže přímo na Terminátora 2, se nedávno odsunula z července 2019 na listopad 2019. Film tak uhnul spin-offu Rychle a zběsile s Rockem a… (více)

Reklama

Reklama