Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Bleed For This vypráví neuvěřitelný skutečný příběh o jednom z nejinspirativnějších a nejpřekvapivějších návratů na výsluní v dějinách sportu. Miles Teller exceluje v roli Vinnyho Pazienzy, boxera z Providence přezdívaného "Pazmánský čert," který se katapultoval ke slávě dvojnásobným vítězstvím v soubojích o světový titul. Při téměř smrtelné autonehodě si však Vinny přerazil páteř a bylo mu řečeno, že už možná nikdy nebude znovu chodit. Navzdory všem očekáváním a nařízením lékařů přistoupil proslulý trenér Kevin Rooney (Aaron Eckhart) na to, že Vinnymu pomůže vrátit se pouhý rok po nehodě zpátky do ringu na možná poslední zápas v životě. (Cinemax)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (81)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Strhující životní příběh, jež je naroubován na fenomenální herecký výkon Milese Tellera a skvěle zvolený soundtrack. Bleed for This ale nějak zvlášť nevybočuje z dlouhé řady filmů oplývající podobnou tématikou, avšak přiznejme si - omrzí se nám to někdy? Mě tedy rozhodně ne! „I know exactly how to give up. You know what scares me Kev? Is that is easy.“ ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Boxerská dráma, kde je box len pozadím príbehu? Nie je to originálne, ale je to podľa skutočných udalostí a hrá v tom skvelý Miles Teller, takže prečo nie? Zápasy boli síce pod úrovňou aj starého Rockyho, to však nič nemení na myšlienke a odkaze, ktorý film v sebe nesie. Hranica medzi rizikom a hazardom je veľmi malá. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Boxerské filmy jsou prostě dobré a potvrzuje to i snímek "Bleed for This" s Milesem Tellerem v hlavní roli. Boxer, který měl nehodu, ale i přes zranění páteře se úspěšně vrátil. Tohle je prostě silný příběh. A Miles Teller ukazuje, že je jedním z nenadanějších a nejoddanějších herců současné mladé generace. ()

Hugo01 

všechny recenze uživatele

A máme tu další boxerský film! A další pecka! Miles Teller hraje úplně tu samou roli, co ve skoro všech svých filmech, zdánlivě namyšleného týpka s podivným knírkem, který se ale během filmu musí poprat s krizí, aby se mohl vrátit zpátky k boxování. To je také v kostce asi zápletka každého filmu s touhle tématikou. Ale to takovým nadšencům, jako mně, vůbec nevadí. A Aaron Eckhart je velmi zábavným zpestřením. Klíčem k úspěchu u těchhle filmů je chemie mezi dvojicí zápasník - trenér a ta tady rozhodně nechybí. ()

-Dawe- 

všechny recenze uživatele

Možná je nakonec dobře, že je snímek víc drama. Ty scény z ringu nevypadají moc dobře a nedokážou pořádně vtáhnout do dění. Miles Teller tradičně super a tentokrát se k němu přidává i skvělej Aaron Eckhart. Mít v ruce o trochu lepší scénář a kvalitnější režijní vedení, tak to mohla být pecka. Ten příběh už tam totiž byl, škoda. 70% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amer. štáte Rhode Island. (MikaelSVK)
  • Mezi závěrečnými titulky je možné vidět záběry se skutečným Vincenzem Edwardem Pazienzou. (MATADOR)
  • Zápas proti Rogerovi Mayweatherovi sa v skutočnosti odohral 7. 11. 1988. Zápas proti Gilbert Dele bol 1. 10. 1991. Po ňom mal hlavný hrdina autonehodu. Zápas proti Roberto Duranovi sa odohral až 25. 6. 1994 s verdiktom rozhodcov 117-113, 117-112, 117-112. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama