Reklama

Reklama

Muž z Vysokého zámku - Série 4

(série)
Trailer 2
USA, 2019, 8 h 29 min (Minutáž: 45–60 min)

Tvůrci:

Frank Spotnitz

Předloha:

Philip K. Dick (kniha)

Kamera:

Gonzalo Amat

Hrají:

Frances Turner, Clé Bennett, Alexa Davalos, Rufus Sewell, Rick Worthy, Joel de la Fuente, Chelah Horsdal, Genea Charpentier, Jason O'Mara, Daniel Diemer (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (20)

Sashmen13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě dost velké zlepšení, hodně to tu tahají John Smith (to generické jmeno mě zabijí) a Kido. Zdatně jim sekundují BCR banda a Childan, který konečně našel svojí japonskou waifu. Popravdě jsem zklamaný koncem, spíše to klidně mohlo skončit "špatně" a to co se stalo nakonec bylo prostě random na druhou. Julianu jsem si popravdě moc neoblíbil, možná proto, že pořád vypadá jako prkno nebo prostě proto, že není celkově nijak moc zajímavá, jen se tvaří oduševněle a je tam, kde si jí příběh žádá. 9 episoda je asi má nejoblíbenější, jen škoda, že týpci potom šli full pussy mode a nedotáhli to do konce, no nic... ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek, první dva díly bohužel nuda. Od začátku třetího dílu se to začne trošku rozjíždět. Ale bohužel už to nemá ten "drive" první serie. Místy jsem se fakt nudil. Musím ocenit ten "přerod postav". Najednou jsou z "padouchů" hrdinové, kterým začnete fandit. Ten rozpor je vcelku zábavný. Líbily se mně flashbacky Smithse, mohli tu linii klidně propracovat více. Asi nejvíc se mně libila 6. a 9. epizoda. Plné děje a překapení. Úplný závěr a poslední epizoda bohužel zklamala. SPOILER: trade minister od začátku chyběl=( ENDSPOILER. ()

Reklama

Benjamin_L 

všechny recenze uživatele

Nejhorší konec v seriálové historii. Tohle nemůže nikdo překonat. Čtvrtá série vůbec nebere v úvahu dosavadní děj, postavy ani mechaniky a logiku světa. Co se stalo v předchozích sériích tady nemá prakticky žádný význam a přestože má světlé chvilky, jako celek je neskutečně hloupý. Z ničeho nic se objeví partička černých komoušů, která zlomí japonské impérium a založí černošský komunistický stát přímo vedle nácků, kteří ovládají prakticky celý svět? To snad nemůže nikdo myslet vážně? Ten poslední díl to dorazil úplně. Kde se vzali ti lidi v portálu? Kam šli? Proč proboha? ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto důstojné zakončení jedinečného seriálu. Největší zásluhu má určitě John Smith. Jeden z nejlepších záporáků poslední doby. Jenom škoda příběhové linky Jullian. Ta mě fakt vůbec nebavila. Závěr mi nevadí. Mohl být sice úplně jiný a dokonalý, ale takhle to asi bylo v plánu od samého začátku… 9/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

čtvrtá a závěrečná řada navazuje na tu třetí ve vší své nevyrovnanosti a dokazuje,že ač tu byl ohromný potenciál,tvůrci z něj za celou dobu (snad s vyjímkou druhé řady) nedokázali vykřesat nic co by se opravdu vrylo do paměti.Poslední řada sice chtě nechtě musela uzavřít osudy všech postav,ale dělá to tak nezáživně až to není hezké.Tu a tam sice vystrčí poslední řada růžek,ale nedělá to často a ani tuctové a vlastně očekávatelné finále to nezachrání...60% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Čtvrtá série je založena na nedokončeném pokračování původní knižní předlohy Philipa K. Dicka. (maxmen)

Reklama

Reklama