Reklama

Reklama

Danielle Steel: Srdce si nedá poroučet

(TV film)
  • Česko Úplně neznámá (více)

Obsahy(1)

Manželství bohatého podnikatele Johna Henryho Philipse a jeho mladé ženy Raphaelly je šťastné až do chvíle, kdy se na večírku John přímo při tanci s Raphaellou skácí k zemi. Infarkt přežije, ale další dny tráví už jen na vozíku nebo na lůžku za něžné manželčiny péče. Po pěti letech se Raphaella náhodou seznámí s právníkem Alexem Haylem. Alex si půvabné ženy všiml už dávno a často ráno běhá kolem jejich domu v naději, že ji zahlédne. Štěstí mu přeje při letu do New Yorku, kdy se posadí vedle Raphaelly a povídají si. Při loučení Raphaella odmítá Alexův návrh na schůzku, protože to pociťuje jako zradu milovaného manžela. V následující den se však náhodou setkají v restauraci, kde má Raphaella schůzku s přítelkyní a kde Alex obědvá s Amandou a svou matkou, spisovatelkou Charlottou Brendonovou, jejíž knížku Raphaella v letadle zaujatě četla. Alex pozve Raphaellu ke stolu a tentokrát mladá žena kvůli obdivované spisovatelce pozvání na chviličku přijme. Alex se posléze od své matky doví, kdo Raphaella vlastně je, o nemoci jejího muže atd. a protože ví, ve kterém hotelu Raphaella bydlí, při první vhodné příležitosti ji zavolá. Raph přijme pozvání na skleničku a bariéra mezi nimi je překonaná. Stráví spolu několik hodin, dobře se baví a rozloučí se polibkem, v následující den už skončí v objetí v posteli, ač oba vědí, že nesmí (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

mirika39 

všechny recenze uživatele

Veľmi tuctový romantický film, presladenosť tak typická pre Danielle Steel. Mladá a veľmi krásna žena si z číro-čistej lásky vezme starého dedka, ten po infarkte zostane na vozíčku, no ona verne zostáva po jeho boku, i keď si popri tom narazí rozvedeného krásavca. Svedomie, alebo ak chcete manželova posledná vôľa, jej bráni opustiť ho, a tak pri ňom zostáva až do jeho konca, keď sa dedo sám rozhodne svoj život ukončiť. Až potom sa mladá a krásna vdova voľne vrhne do náručia svojho rozvedeného krásavca. ()

Reklama

Denila 

všechny recenze uživatele

Když čtete knihu, představíte si vlastní svět, do kterého děj pasuje tak nějak sám a přirozeně. Po přečtení jsem si řekla, příjemné - pustím se do dalšího románu. A jelikož je Danielle Steel mou oblíbeňkyní, musím říct, že její knihy by se rozhodně daly zfilmovat mnohem lépe nežli filmem typu ''Jak jde čas''. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom, kterak hlavní hrdina namlouvá hlavní hrdince, že i ona má právo na trochu toho pokakanýho štěstíčka. A ona odolává a podléhá, pak odolává znovu a zase podléhá. Starý pán je na tom holt špatně, ale natahuje brka nějak moc dlouho. Jéžiškote. ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha televizních filmů typu "Nova či Prima dopoledne", které jsem byl částečně díky své matce a sestře shlédnout (tahle věta se bude u mě objevovat u více komentářů:-)). Je to jeden z těch nejlepších, celkem klasická romantcká zápletka, ale řekl bych, že poměrně kvalitně zpracovaná a Roberta Uricha jsem míval jako herce docela rád. Samozřejmě se bez shlédnutí obejdete, ale žádné utrpení to není. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama