Reklama

Reklama

Než jsem tě poznala

  • USA Me Before You (více)
Trailer 2

Louise ví leccos. Ví, že se jí líbí práce v bistru, a ví, že možná nemiluje svého přítele Patricka. Zato neví nic o klasické hudbě, neví, že přijde o místo, a kdyby tušila, co ji čeká, asi by tomu stejně nevěřila. Will zase po dopravní nehodě ztratil chuť do života. Ví, čím byl kdysi a všechno se mu nyní zdá nepodstatné, a také přesně ví, jak s tím skoncovat. Zato neví, že Lou mu vtrhne do života jako náhlá bouře. A ani jeden z nich neví, že jeden druhého navzájem navždy změní ... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (713)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Moc hezká, pozitivně laděná a sympatická romantická citovka, která musí potěšit nejenom ženský, ale i chlapy. Přitom Emilia Clarke mi ze začátku dost vadila, jak se před kamerou strašně ksichtila. Postupem času jsem ale pochopil, že to její pitvoření je záměr a strašně jsem si jí oblíbil. Normálně jí kvůli tomuhle filmu začnu říkat Jim Carrey v sukni, protože to, co předváděla s obočím nemá u jiných hereček obdoby. Byla fakt skvělá. No a Sam Claflin je taky moc fajn, přestože celý jeho herecký výkon předvádí na kolečkovém křesle. Ono to ale kupodivu stačí k tomu, aby Vám film vlil do Vašeho psyché vlnu pozitivních, melancholických, ale i smutných emocí. Prostě to, co jste očekávali, než jste se na tenhle film vydali. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Sice to škobrtá, ale krásně se to usmívá a umí to rozplakat. Kupodivu to nebylo tak povrchní, jak jsem si myslela, že bude. Úplně všechny postavy se snažily ve filmu žít, jak nejlépe dokážou, jak nejlépe to jde (i když to třeba v jednom případě mohlo znamenat smrt). Dobře se na to koukalo, poměrně pěkně to odsýpalo, hudba, protože byla tak známá a povědomá, se líbila. Nikdo nebyl přehnaný do karikatury. Obyčejný příběh o lásce a o tom, že je fajn žít, pokud můžete žít. 75 %. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Být toto asijský film, řeknu, že standardní námět. Ale asijský film to není. Má to Emili Clarke, která dokáže úžasně hýbat obočím (až moc, jak dodává má dcera) a je veskrze pozitivně působící bytost. Určitě to stojí za shlédnutí. Nicméně jsem se nevyhnul určitému pocitu nekomfortnosti. Být toto Asie, dojde k výraznějšímu zbližování obou povah (nebo se na rozporu víc staví). V Me Before You je hlavní hrdinka od počátku nesmírně emotivní a hlavní hrdina chladně uvažující (přesto, že ne bez emocí) a oba tyto své hlavní povahové rysy "drží" až to konce. Na jednu stranu zajímavý rozpor, na druhou to vnímám jako nesoulad. ■ P.S. Komentáře: Tatizz. Nevidím to vyloženě jako on, ale je zajímavé si jeho názor přečíst. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Pro mě rozhodně nejnadhocenější a nejpřecovanější komedie poslední pětiletky. Aby mohla nějak smysluplně fungovat, musí mezi hlavní herečkou dvojicí být nějaké jiskření, nebo chemie, to vyjde nastejno. A to mi tady zoufale chybělo. Zbyl jen chabý pokus o upletení biče z hovna, no a nějak se to nepovedlo. Ale tím největším zklamáním byli herci. Ani ne tak Sam, který měl přece jen úlohu krapet ztíženou, ale hlavně Emilia, která mě tím svým neustálým vřeštěním a hodně trapným smíchem přiváděla do stavu totální až hysterické nepříčetnosti. Až jsem se divil po GOT, jestli je to tatáž osoba. Never more! ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý vďaka svôjmu námetu mohol skončiť katastrofálne. Ale opak bol prekvapivou pravdou. Vďaka citlivému a presnému herectvu zúčastnených to dopadlo nadpriemerne, ajkeď v niektorých sekvenciách sa ľahúčko prehrávalo, i tak je Me Before You film, ktorý nezapadne prachom, úplne podobne, ako ani kniha. Ideálny kus k večeri so sviečkami. 80% ()

Galerie (69)

Zajímavosti (9)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 56,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 208,4 mil. (NIRO)

Související novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno